bloglovin

SINTE MIRI !!!!

http://www.phuckinpissedoff.com/forums/images/misc/pissed_off.gif
NÅ er jeg så forbanna!! Har vært sykmeldt siden desember, og har ikke fått sykepengene mine enda! AT DET GÅR AN! Nå sitter jeg å "manner" meg opp før jeg skal på møte på NAV... Skal ta med strenge-mamman min også! hehe! DA BLIR DET FART PÅ TING DA! ... håper jeg... Men hærregud da, jeg må jo få pengene mine!? Hadde det vært opp til meg hadde jeg stått i salongen å klippet og farget hår, men siden jeg har fått astma er ikke det mulig...
så da vil jeg ha sykepengene mine TAKK! ÅÅÅÅÅ så sinna! :P hehe... 
jaja, jeg skal skrive litt om hvordan det gikk senere.

http://egypt.worldcupblog.org/files/2008/10/pissed-off-magnet-c131102451.jpg

Har dere hatt problemer med NAV?

6 kommentarer

Maria

27.04.2009 kl.15:52

SV: jaja, fornøgd uansett :-)

Bubbafett

27.04.2009 kl.19:27

Synd at du har hastma. Jeg har den alvorligste graden, og det er slitsomt og frustrerende. Håper du får pengene dine(:

Bubbafett

27.04.2009 kl.19:52

Det er veldig kjipt ja. Har hatt det hele livet. Men fikk det ikke påvist før i sommer. Har altså blitt feil medisinert i mange år, og det gjorde at sykdommmen har bygd på seg masse. Føler også at det er ganske nytt, egentlig. Godt å prate med noen andre med samme sykdommen(:

Bubbafett

27.04.2009 kl.19:59

Dem sier det er veldig viktig å trene masse. Men alle medisinene gjør at jeg mister følelsen fra livet og ned. Så har jeg en annen lungesykdom også, lungekapasiteten min er på 75%. Jeg får en treningsordning etterhvert. Så har det jo kommet en ny vaksine, tar tre åt å få hele greiene. Men det er verdt det. Man kan bli helt frisk. Og kan vaksinere seg for flere ting samtidlig.

Bubbafett

27.04.2009 kl.23:19

Ja, for meg er det det. Du kan jo få sterkere Symicort eller ventoline eller hv du bruker. Jeg er veldig strekt medisinert hele tiden, for jeg må være stabil lenge før jeg får begynne med vaksina.Jeg får den dekt. Jeg tror alle som er syke får det. Jeg vet ikke helt.

Rita Løvnes

28.04.2009 kl.12:50

Typisk NAV....vært sykmeldt siden desember æ å... no midt i april fikk æ heldivis etter masse krangling å kjæfting på nav-kontore (med en sint pappa) fikk æ etterbetalt for januar,februar å mars... trur itj dæm forstår at folk må ha pæng.. va itj før æ sa æ skull send regningan min t dæm så dæm fikk ta sæ av d siden æ ikke fikk pæng av dæm,at alt snudd sæ å plutseli så kunn æ få pængan min læll.Du må bare vær sint nok så får du nok pængan din:)

SPEAK!

hits