bloglovin

Jeg ble imponert!

Klokka halv tre inatt gikk jeg ut for å ta meg en røyk... - jeg er nemlig altfor lenge oppe om natta..  I yttergangen så jeg dagens avis ligge på gulvet, men jeg tenkte ikke noe særlig over det... Ute på trappa hadde jeg ikke akkurat forventet å se eller møte på noen i gata, men det gjorde jeg altså. En urgammel dame ruslet rundt i nabolaget med en stor bunke aviser! Bilen hennes sto parkert rett utefor døra vår, og var overfylt med aviser.. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å måpe! Damen var sikkert 15 år over pensjonsalder, og at hun kjørte bil enda syns jeg var et under! Hun var ikke særlig god til beins heller, så jeg kunne ikke annet enn å glane på den lille damen, som løp litt småstressa rundt om i gata. Nesten litt nervøst.. Og det skjønner jeg godt, dette var jo ikke akkurat noe tid på døgnet for små gamle damer å reke rundt. Men, jobben måtte gjøres, og hun sto på helt til hun var ferdig med gata.Jeg husker da jeg gikk med avisen. Jeg var vel rundt 14-15 år, og jeg HATA det.. Det var jo så kjedelig! Gjett om jeg følte meg dum igårnatt da jeg så  den gamle damen som sto på å fikk jobben sin gjort. De gamle generasjonene har så absolutt bedre arbeidsmoral, og mer ståpå vilje! Jeg vil også være sånn!!!
Jeg har hatt mange rare jobber oppgjennom tidene, noen mer interessante enn andre. Men hendelsen igår fikk meg til å tenke ordentlig gjennom om jeg egentlig har gitt 100% hver gang... hmmm.. har du???
min jobb i studio... stå helt i ro?
min jobb som frisør..  -avhenger på kunden..
min jobb som bartender...
 -kan fort bli for fjollete... :)
min jobb som hip hop danser... - er den morsomste...

min jobb som mamma, var den beste, og sikkert den eneste der jeg ga 110%...

Én kommentar

Elisabeth Annie

13.05.2009 kl.14:00

Ja den dama der virker imponerende. Helt utrolig at vi ikke kunne vært slik selv når det kommer til jobb! Du har hatt fine jobber da, virker det som :) Mammajobben er nok den beste, det er jeg enig i :)

SPEAK!

hits