bloglovin

The Pratts brøt sammen

Heidi Montag og ektemannen Spencer er blant kjendisene som deltar i amerikanske «I?m a celebrity». Relitykonseptet går ut på at kjendiser skal overleve i jungelen. I helgen skapte The Hills-paret drama da de ønsket å reise hjem fra TV-innspillingen etter få timer.


Måtte overtale
Kun få timer etter at Spencer og Heidi hadde ankommet leiren i Costa Rica, hvor de skulle «overleve» i jungelen sammen med andre kjendiser, ønsket de å reise hjem. To ganger i løpet av den første dagen brøt Heidi sammen og gråt og truet med å forlate serien. Produksjonssjef Paul Telegdy ved NBC måtte reise til Costa Rica for å overtale Heidi og Spencer til å bli igjen.


- Jeg tror Spencer tenkte at han skulle bo på et topphotell i jungelen, ikke en leir midt inne i jungelen. Det viser seg at han er ganske så bortskjemt. Han sa til meg: «Jeg kan ikke gjøre dette. Jeg spiser fem ganger om dagen og hvert av måltidene koster minst 40 dollar», sier Telegdy ifølge Contactmusic.


- Jeg svarte ham: «Vet du hva, Spencer? Alle andre klarer seg fint på ris og bønner».


Vrien kjendis
Spencer skal ha roet seg nå, og paret fortsetter innspillingen, ifølge nettstedet. Mens Heidi nå beskrives som tapper, blir Spencer stemplet som humørsyk. Andre kjendiser som deltar i realitykonseptet er blant andre Janice Dickinson, Stephen Baldwin og Lou Diamond Phillips.

Serien hadde premiere på amerikanske TV-skjermer i går, mandag.

(Side2)
I STARTEN: Heidi Montag taklet dårlig de primitive forholdene i jungelen.

Jeg må nesten le! Jeg har ALDRI syntes særlig mye om Spencer. Jeg tror ikke alt jeg leser eller hører. Og The Hills virker til tider litt "fake" ... men jeg er 100% sikker på at jeg ikke liker Spencer! Og jeg kommer nok aldri til å like den fyren !! MAKAN!
 

MEN(!) Side2 burde skaffe seg Twitter, og legge til Heidi. For hun oppdaterer hele tida, og ifølge henne selv så stooortrives hun der nede... mulig hun bløffer men... what do I know...

7 kommentarer

mone

02.06.2009 kl.13:57

haha lattis!!!

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

02.06.2009 kl.14:01

hvor kan jeg se dette da? hehe

caroline

02.06.2009 kl.14:57

sv: ja, blir sprø jeg, heh.

Amalie

02.06.2009 kl.15:16

Sv: Er egentlig ganske enig, de ser som du sier mye sunnere og flottere ut enn Olivia og Erin. Men Allie er liksom så naturlig pen, men hun ser litt dopa ut osv pga all den svarte sminken synes jeg da, hah :)

Christinasol

02.06.2009 kl.16:11

hvor kan jeg se dette?! For dette er noe jeg må fÅ med meg!! Veldig bra blogg foresten;)

Therese

02.06.2009 kl.17:40

Å herregud :OOgså på julaften?? :(Så leit!!!! Det var jo nesten ENDA tristere. Uff, er urettferdig.Veldig lei meg på dine vegner, håper det går bra med deg !

Christinasol

03.06.2009 kl.19:44

Sv: Så bra, looking forward to it! :D

SPEAK!

hits