bloglovin

Det varmer<3

Etter innlegget mitt forleden, fikk jeg en del tilbakemeldinger.. Både på bloggen og privat. Og jeg ville bare meddele at det virkelig varmer. Selv om det er vanskelig å finne noen som helst trøst enda, så er det godt å vite at så mange bryr seg og tenker på det som ar skjedd.. Det er godt å vite at Cèline ikke er glemt, og at det berører så mange. Til og med dere som ikke kjenner meg. Det er ingenting som varmer mer enn en hyggelig kommentar eller samtale om dagen. Det får meg gjennom hverdagen på en måte..

Så takk <3
bilde 101
Cèline Antonsen Labreche 19.11.08 - 24.12.08 <3

8 kommentarer

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

11.06.2009 kl.23:54

jeg har utfordret deg på bloggen min:)

Linn, mamma til Malin

12.06.2009 kl.00:50

Så utrolig vakker hun var ! :)Skikkelig hjerteknuser.

Caroline

12.06.2009 kl.01:41

sv: jeg kom inn på bloggen din for å svare på en kommentar, men ble sittende å lese til jeg rett og slett glemte hva jeg skulle svare på. Dette skjer hver gang jeg er innom bloggen din for å svare så nå legger jeg deg til på bloglovin! Jeg får så vondt av å lese hvordan du har det. Sitter med tårer og frysninger, og jeg er ikke engang "i situasjonen". Jeg finner liksom ikke ord heller, men det er vel ikke "trøst" du er ute etter, heller forståelse? Skjønner godt at du ikke vil høre hva som er "rett" for deg! man kjenner seg selv best, og hver enkelt har egne metoder for å overleve. Man glemmer helt garantert aldri, men har ikke annet valg enn å leve med det. Og du virker som en sterk personlighet som selv vil klare å finne din egen metode for å leve med tapet. Min omtanke har du fått, og har fortsatt!Lykke til blir helt feil å si, for det finnes ikke lykke i dette, så jeg sier bare klem.

Caroline

12.06.2009 kl.03:26

sv: det forstår jeg utrolig godt Miriam. Du finner din egen vei:)

Thea (kyllingen din;)

12.06.2009 kl.04:42

Heia jenta mi :)Har ikke vært innom bloggen din en eneste gang uten å få tåra i øyekroken.. D e absolutt lov te å vær lei sæ, å æ syns du e flink som vise følelsa :) D e ikke alltid enkelt.. Å når d kjæm te dæm som spør om sånne forferdelige ting så skjønne æ at du bli forbanna!Æ veit sjøl at d e ikke alltid like lett å vit ka man ska si,å at man kan forsnakk sæ..men enkelte ting si man bare ikke! Du veit æ e her for dæ jenta mi :)Hu kjæm allti te å bli huska!! :)Gla i dæ Frosken min :D

Supermuminheels: LINDA JOHNSEN

12.06.2009 kl.16:57

nydelig.ufatteli trist

sasha

10.08.2009 kl.01:28

så nydelig!

Karoline Sofie

04.05.2010 kl.03:38

For en nydelig datter! Jeg har nå sittet å lest hele bloggen din i natt. Og jeg har tårer i øynene mine. Jeg kan ikke sette meg i din situasjon, knapt tenke meg til det. Men, jeg synes du er tøff. Det skal du ha. Hørers kanskje dumt ut. Men, vet ikke hvordan jeg ellers skal si det.

Og jeg kondolerer så mye!

Veit ikke om det hjelper at en totalt ukjent person sier noe sånt men jeg måtte bare skrive.

Og alle bildene jeg har sett på er totalt nydelige. Jeg ble utrolig rørt.

SPEAK!

hits