bloglovin

Frisørhjelp ! -Fay-

Da var det FAY sin tur :)
Hun kunne tenkt seg en ny frisyre,og lurer som mange andre på hva som ville passet til henne. Hun vil beholde lengden, men det er fortsatt maaange muligheter:)
2592458Fay har mellomlangt hår, som ser ut til å være litt oppklippet. Det er bleket, og ser derfor litt porøst ut. Jeg for min del digger den stilen..  Men man kan få det til å se "tørt" ut, uten at man trenger å slite på håret:) Platinablond er en av mine yndlings farger, selv om jeg ikke kler det selv :( Man kan få til mange forskjellige look`s kun ved å style det forskjellig.

bobplay9Klipp 1: Denne frisyren er veldig oppklipt. Jeg digger det, men det er ikke alle som er like fan av det. Selve lengden kan man variere selv, og hvordan en eventuell pannelugg skal se ou er helt opp til deg, men jeg synes det ser best ut med litt pannelugg. Blir det for langt og tykt så vil det se ut som fronten ikke hører sammen med resten av frisyren, og den vil bare henge  veien:P 
untitledKlipp 2: Den berømte tunge panneluggen. My all time favorite:D Jeg skjønner at ikke alle er like begeistret for den, men mitt tips er, hvertfall prøv den en gang! Det tar 2-3 uker så har den vokst ut så mye at du kan legge den til siden;) så det er værtfall verdt et forsøk. Ellers er denne frisyren en veldig klassisk og enkel frisyre, med mange styling muligheter:) 

2hohhslStyling1: Myke "Hollywood"krøller. Krøll i lengdene, så vil ikke håret virke så kort.
(Jeg foretrekker varmeruller framfor krølltang. Men hvis du liker krøllr med ordentlig "spenst" i, så er krølltang tingen=)
2005blondecurlsn69415022565549081511093Styling2: Føhn luggen glatt(funker uans. om den er på skrå eller som på bildene:) Krøll resten av håret. Små eller store:) Gre gjennom med fingrene, Tuppèr litt etter hvor mye volum du vil ha, Spray over.

31434741241981831442n400img0311Styling3: Flett til du spyyr! Kanskje sommerens heteste hårtips! Og enkelt som bare det. Man kan kanskje streve litt i starten, med å få det til selv. MEN øvelse gjør mester;) Jeg kunne det IKKE for en stund tilbake;) Men nå går det som bare det! Jeg synes det ser helt maagisk ut med løst oppsatt hår, med en eller flere fletter i, speriet hvis håret er blondt og ser litt tørt ut faktisk. Romantisk oppsett<3 Men det er like fint med en enkel fette i fronten, og løst hår. Lek litt med det, og kombiner med krøller, pannelugg, tuppering osv! :D Lykke til.

untitledpannelogggcanoncameramiriamapril060Styling4: Glatt alt! Enkleste frisyren jeg noensinne har hatt. Dusj, føhn, spray over med varmebeskyttende, og glatt håret til krampa tar deg;) tips: ikke glatt for mye på selve luggen, da det kan bli fett, og luggen vil dele seg!

Produkter:
(som det er lurt å ha)

curling  kmscacup
Krølltang (stooor)      KMS Curl Up Serie. PRØV DEN! (funker på hår med mye fall i også)

35052041239354701123   s22

Ghd Glattetang:)               Dumb Blonde, fra Bed Head. For behandlet hår. (ikke nødvendigvis blondt)

joico20kpak20protective20hairspray20105oz                                  t3515
K-PAK Protective hair spray.                        Wella Color fresh! en dash i shampooen;)
Tørr spray, perfekt til oppsetting,                Tar bort gule pigmenter i håret.
og er beskyttende i tillegg:D                        (nesten som en kraftig blå-shampoo)

joicokpakreconstruct1l350w  Magisk! <3 Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor!
Bygger opp håret fra innsiden og ut(!) Det er det vel ingen andre produkter på markedet som gjør:) 
(Bruk balsam til slutt for å lukke skjellaget )

Håper dette hjalp litt Fay! :D  (og dere andre:)
spør hvis dere lurer på noe, eller har noen tips!;)

9 kommentarer

Ida

15.06.2009 kl.13:47

GHD ! :D

Liv <3

15.06.2009 kl.13:51

klipp to :D fin blogg du hadde :-)

mooremiri

15.06.2009 kl.13:52

genial glattetang:) men den kan være litt stiv i prisen for de fleste.. da kan Coroliss (eller noe) være et godt andre valg.. Halve prisen;)

Torbjørg

15.06.2009 kl.14:42

Digger bloggen din, Miriam :D Blir jo bare bedre og bedre :D Har ikke lyst til å gå utifra ett av bildene mine? Vil ha ny frisyre jeg også, men klarer ikke å bestemme meg for hverdan :O Ligger mange bilder på facebook hvis du vil titte å se hva jeg kunne passet med :)

fay susann gundersen

15.06.2009 kl.14:47

takk snuppah ;) nå har jeg noe å sette meg inn i her ;) me like

Sabrina

15.06.2009 kl.15:37

Flinke du da.. masse bra tips..Skulle vært i bergen du.. trenger DEPERQT en ny sveis!!!!!!!!!!Sliter meg frisør skrekk etter jeg gikk til en som så ut som om hun klippet meg i blinde :SHar spart det ut igjen og hatt så og si samme sveisen siden..Vet ikke hva jeg hadde kledd eller håret mitt hadde villet..har rett og slett verdens sunneste hår som ikke vil NOOOOE!Ikke vil det krølle og holde på de med mindre jeg bruker bølge tang, ikke vil side luggen holde ser uten at tin tin lyggen popper fram.. he he..Ble kjempe higen på ett frisør besøk nå... noen tips til MOI??Super super blogg du har, masse ekte og knæsh i.. I like...Tenker på og kjøpe chiuaua.. aldri sett for meg meg med en slik hund men tenker at jeg vil heller ha selskap enn lange turer i vær og vind så en liten bebiss hund passer meg utmerket ;)STÅ PÅ!!! Jeg digger flotte bloggen din ;)

Vanja Strøm

12.02.2010 kl.13:09

Åh, kan du komme med tips til meg også - søta ? =)

Skal klippe håret mitt i kveld eller iløpet av helgen (og hun som klipper går skole, så jeg vil ha noe å gå ut ifra). Jeg vil heelst ikke klippe noe masse på lengda ettersom jeg sårt savner det lange håret mitt

29.03.2010 kl.00:08

Masse gode tips :D det liker vi ! jeg har kusleik og fall i håret + at det er ganske langt. Jeg skal klippe meg til Tirsdag. Har du en sveis som du kunne anbefale meg etter denne beskrivelsen av håret mitt? :D<3

dundunxD.blogg.no

29.03.2010 kl.00:13

Masse gode tips. Det liker vi. jeg skal klippe meg til Tirsdag. Jeg har langt hår med litt fall i. Jeg har også kusleik. Har du noen passene forslag til meg etter denne beskrivelsen av håret mitt. Veldig fin blogg forresten :D

SPEAK!

hits