bloglovin

Bursdag hos svigers og 20min på hytta;)

Idag var jeg og Martin (og Leo) på bursdag til Berit (mamman til Martin) . Der stappet vi i oss spekemat og kake:D Leo fikk løpe fritt i hagen (mersom skogen) deres i mange timer, og stooorkoste seg. Vi skulle hatt hage vi og, det hadde vært så fint for Leo. Etter bursdagen fant vi ut at vi skulle ta en liten tur innom hytta til mormor og morfar, som ligger på hjemveien. Vi har nemlig hytte 30 min utenfor byen:P hehe, så det er ikke lange biten.. Mormor og Morfar hadde omvisning for Martin som aldri hadde vært der før. Så han fikk sett både utedassn og brønnen.. Og Leo klarte å tråkke rett oppi et jordvepse-bol! :( Så da var festen over.. Morfar kom heldigvis til unsetning med insektspray å reddet oss før vi ble stukket.

Nå sitter vi å daffer i sofaen, på hver sin data. Martin kjøpte seg nemlig ny data idag:)  Den er helt enooooorm! Ihvertfall i forhold til min ille rosa sak:P

dsc00299

Hytta vår, på Rota. <3

Hva har du gjort idag?

4 kommentarer

Caroline

24.06.2009 kl.00:07

sv: ja det er syyykt! skulle likt å sett min lookalike, hehe:)Det så ut som ei kjempekoselig hytte! Så herlig å komme seg bort å koble helt av:)

Caroline

24.06.2009 kl.00:16

sv: så enig! Flere såkalte "hytter" kan heller kalles feriehus. Ei hytte er ei hytte, og det er mangelen på ting som utgjør sjarmen med ei hytte:)

Caroline

24.06.2009 kl.00:22

sv: Helt enig:D nesten litt amish-like:)

cath

24.06.2009 kl.01:42

Så koslig da :-)

SPEAK!

hits