bloglovin

Møtte andre Engleforeldre...

Igår formiddag dro jeg, Martin og Leo opp til Sverresborg Museum. Der skulle vi møte andre medlemmer i LUB (Landsforeningen for Uventet Barnedød) , Altså andre englemammaer og englepappaer. Det var mitt første møte med dem. Jeg har kun hatt kontakt med ei dame fra Foreningen, og har ikke klart å være med på noen av de større forsamlingene enda. Men igår var det liksom ikke et "møte" .. Det var jo grilling, og rom for å kanskje prate om litt andre ting enn bare død og elendighet.

Jeg er glad jeg dro. Selv om de fleste av foreldrene der var godt voksne, og hadde mistet barnet sitt for mellom 10-20år siden, så var det godt å se at de faktisk holdt sammen enda. Og det var godt å se at de var glade lykkelige familier, til tross for det grusomme de hadde opplevd. Det er jo noe som vil følge meg resten av livet. Og det å vite at jeg alltid vil kunne ha LUB i livet, gjør at det føles litt tryggere. Det er jo ingen andre enn de som kan forstå, bare de kan sette seg inn i hvordan jeg har det. Og bare de vet hvordan jeg kan komme meg videre.... Så jeg "gleder" meg faktisk til neste møte. Da skal det holdes minnestund for englene våre.<3

img1520
Jeg har fått låne to bøker som handler om å miste et barn i krybbedød...
img1523
Vi fikk LUB-Lollipop
img1512
Martin og Leo<3 Guttene mine!
img1511
Gråtass var parkert ved siden av grilinga

12 kommentarer

KIM - Mitt liv

29.06.2009 kl.14:46

Ååh, godt for dæ å møt andre i samme situasjon da, vennen! Bra du dro :)Glad i dæ, søs *heart*

Malin

29.06.2009 kl.14:52

Så utrolig fint at det finnes sånne organisasjoner, så dere kan samles og verne om hverandre. Er nok bare de som har opplevd det som vet hva slags situasjon du er i. Framtida di er lyyys den Miri, selv om det ikke alltid føles sånn.

KIM - Mitt liv

29.06.2009 kl.15:01

Ja skjønne det, men det føles vel bedre etterpå kan æ tenk mæ :) :*hehe u guessed it right! ikke byen i dag nei, men bynnje på jobb på onsdagen så da bli det hver dag fremover! kan finn på nå på kveldan å sånn framover! æ ska flytt snart å så :D

Cindy :)

29.06.2009 kl.15:30

Uff, noe så fælt! :(:(:( kan ikke tenke meg hvordan det kan være å miste ett barn.. har hatt SA, men det er jo langt fra det samme da! Lyst å fortelle litt hva som skjedde? ... :)SV: Hehe, ja.. jeg skal prøve å presse meg oppi med henne :P hehe

Cindy :)

29.06.2009 kl.16:56

Ånei, så utrolig trist!!! Også på julaften da.. noe så utrolig deprimerende..:( Kondolerer masse! Hvordan takler pappa'n det oppi alt? Var hun planlagt? *kleeem*
sv; mange takk for kommentaren! Ja det var litt av en opplevelse! Forresten, er det deg på den headeren for den er så j***vla rå!! Ha en kjempefin kveld videre!

Malin eller Mølin

29.06.2009 kl.19:59

MHM! Bare 18år :S

Mona

30.06.2009 kl.01:56

hei. først vil jeg si kondolerer :( det skjærer i hjertet mitt. jeg vet akkuratt hvordan det er miste det kjæreste man har , jeg mistet min lille datter Yasmin i 2003:( hum døde etter en hjerteopprasjon o ble bare 1 mnd gammel.det finnes ikke no værre enn og miste sitt eget barn.;( livet kan være så uffatelig urettferdig. ønsker deg masse lykke til og dette klarer du komme deg igjenom , men det tar tid. stå på og ta are på deg selv. klem ps. jeg har nettopp starte blogg så ikke kommet helt igang enda.men ta gjerne en titt.:)veldig fin blogg u har så kommer snart tilbake tar en titt:)

cath

30.06.2009 kl.07:30

Godt for deg å snakke med andre i samme situasjon, vennen.

Sandra Helen :)

01.07.2009 kl.18:54

Så utrolig grusomt! Livet er virkelig urettferdig til tider!Føler med deg!

Anette :o)

16.07.2009 kl.17:30

Så bra at det fins sånne sammenkomster! Godt å ha noen å snakke med som har opplevd det samme! Og englene deres er nok der sammen dere:o)
Har ikke lest hele bloggen din før nå Miriam, nå sitter jeg her med tårer i øynene av å lese disse innleggene. Du må være helt utrolig sterk som har klart deg gjennom dette... Føler med deg, det skal du vite.

SPEAK!

hits