bloglovin

Litt kaldere idag

Nå sitter jeg ute i sola å blogger, igjen! Myser litt for å se skjermen, men man skal ike klage! De siste dagene har vært helt maaaagiske! Aldri opplevd så fin sommer i Trondheim jeg! ...kanskje er det fordi jeg pleier å være i Afrika hele sommern, eller så jobber jeg...Men i år er jeg jo "hedigvis" sykmeldt og får nyte hver en solstråle! Idag er det litt kaldere, pga vind. Men det går fint an å sitte ute i solveggen.. :)

Og snart kommer lille Emily for å overnatte igjen:) Vi ska ha tegnefilm maraton!! wee! Jeg blir til en 4åring selv rundt henne! hehe.

Forresten! Har dere noen gang vært på Bakklandet i Trondheim?  Sommer på Bakklandet må være noe av det fineste som finnes! Så hvis dere noen gang er i Trondheim, så anbefaler jeg dere å ta turen til Bakklandets gamle gater... lol, det hørste da fryktelig poetisk ut. Men det er sant! Vi har utsikt ut mot Nidarosdomen, Marinen, Gamle Bybro - Lykkens Portal vet dere;) Og brygge rekka i byen. Dette må være Trondheims flotteste sted.

(klikk for å forstørr)
img1687 img1685 
img1689 img1691 Så stille og rolig, midt i sentrum!

mooremiri summer
Blitt littbrun:D Endelig araber igjen<3

2 kommentarer

Isbil

07.07.2009 kl.18:47

Fine bilder! :)

silje

07.07.2009 kl.19:06

Søt blogg^^Men jeg lurte på 2 ting...ville du være så vennlig og stemme på et nr, på hva jeg og Ebba skal gjøre på Videobloggen vår i morgen? Det hadde vært fint.Besøk: www.myworld95.blogg.noog den andre tingen...Har du lyst har jeg en liten fotokonkurranse, bla litt nedover på bloggen min for å melde deg på og se reglene!Det hadde vært hyggelig hvis du gadd å stemme eller bli medpå foto....www.myworld95.blogg.no

SPEAK!

hits