bloglovin

of to Sweden Nordgubbar!

Da stikker jeg til Sverige en tur. :) Så jeg må desverre få meddele at det ikke blir så mye blogging idag. Men jeg lover å ta bilder, og komme sterkere tilbake imorgen, eller ikveld;) Ha en strååålende dag!! Selv om været er CRAP! (ihvertfall i Trondheim) .... Hvordan er været hos deg???

Dere skal få noe å le av imend jeg er borte;)
 Min debut som "modell" :
dsc3851
Caroline, Sarah og Meg.

dsc3870re


5 kommentarer

Susann

10.07.2009 kl.11:07

kos deg : ) Kjempe stilige klær!

Mariann Johansen ♫♥♫

10.07.2009 kl.12:18

Kos deg i Sverige, god tur!!! :)
oy så gøy! kos deg i sverige! :D og skikkelig kult bilde dah!:D du er så peen! :Dsv; tusen takk for kommentaren din på innlegget jeg la ut i går. Aw, så snill du er! :) Setter veldig stor pris på at du er inne på bloggen min i det hele tatt! Kjempekoselig! Håper du får en kjempeflott helg! :)

Laguna

10.07.2009 kl.18:05

sv; Å nei ;( Nå ble jeg så trist! Jeg kan ikke forestille meg den smerten du har vært igjennom ;( Så grusomt og urettferdig ;( Jeg kjenner tårene presser på, dette var veldig vondt å lese. Daniel kom 5 uker for tidlig han og, men han var stor til å være så fortidlig født. Vi var heldige med det. Jeg håper du klarer å takle den værste sorgen, og prøve å komme deg videre. Lettere sagt enn gjort selvfølgelig. Kanskje tidlig for deg enda, men du har ikke tenkt på å prøve å få et barn til da? Selv ville jeg nok tro det kunne lette litt på det vonde. Stor klem til deg! Det er du som er sterk!! :)

Margalicious <3

10.07.2009 kl.19:05

Have a nice trip babe ;) Dem e så fin bildan fra limmon :d

SPEAK!

hits