bloglovin

Rørt til tårer <3

Vel, nå sitter jeg her igjen. Å griner ei elv, over hvor snill og gode enkelte folk kan være... Marianne(13) har laget et innlegg om MEG?! Og om min lille Cèline. Og hun skrev så fint og rørende, enda hun ikke kjenner oss! Det er virkelig utrolig hvor gode folk kan være!

Ta en titt på innlegget hennes HER <3

img1702
Hvil i fred du lille gullet<3

18 kommentarer

Marianne

19.07.2009 kl.23:23

Åh :) tusen takk for at du likte det jeg hadde skrevet! Jeg vet ikke hva jeg skal si jeg...

christina

19.07.2009 kl.23:30

Marianne er en kjempe jente!:)Stå på du;)

Sabrina

19.07.2009 kl.23:54

Nei så flott skrevet!JEg selv ble kjempe rørt over din historie, Min kjære kom hjem fra jobben og spurte hvorfor jeg var så trist..Fortalte ham at jeg hadde lest bloggen din og din utrolige sterke historie.Han som er pappa til 2 ble også tårevåt av din historie, og imponert over deg som har klart det utenkelige.Ingen som kan forstå tape ditt, kun forestille seg.Han spør meg ofte hvordan det går med deg, tror du gjorde ett inntrykk på min ikke bloggende kjæreste.Jeg kjenner deg ikke, men det du har delt av deg selv får sikkert enhver til og føle seg som at de får delta i ditt liv og være med deg i din sorg.Jeg håper alle kommentarene og tilbakemeldingene du får gjennom bloggen hjelper deg og forløse sorgen din.Jeg kan ikke understreke nok hvor påvirket jeg har blitt av og lese om din herlige engle datter og ditt liv som en engle mamma.Engle mamma, er det du er.Det er sterke ord.Celine sine dager var korte her på jorden, men kjenner en varme i hjerte mitt når jeg ser hvor mye godhet og varme hun har eterlatt seg.Slike ting får meg til tenke at uansett hvor kort og langt liv man har på dene jorden, så er det aldri forgjeves.Uansett hvor kort tid man møtes, så legger man igjen en bit av seg hvor enn man går.Din vakre datter har eterlatt ett minne i mitt hjerte om og sette pris på det man har mens man har det, og ikke ta ting for gitt.Og kunne bli mamma kan hvem som helst bli som ikke er flink nok til og passe på når pillen skal taes.Men og bli engle mamma tror jeg er forbeholdt de sterke, og de gode mennesker som er en engel verdig.Stå på!Du er sterkere enn de fleste av oss selv om det ikke gjerne føles slikt alltid.Jeg har tatt mye lærdom av din sorg, høres gjerne teit ut, men og tørre og være åpen om min sårhet etter mitt tap av min sjele venn som tok sitt eget liv.Jeg ønsker deg bare godt i livet!Jeg er vå utrolig glad for at jeg "stumpet" over bloggen din.Dere har gjort veldig intrykk på meg.

Kari Anne

19.07.2009 kl.23:56

Leste nettopp innlegget som Marianne hadde skrevet. Noe så utrolig nydelig. Den lille 13åringen som skriver så voksent. Og ikke nok med det, hun får meg virkelig til å bruke opp alle tårene jeg noengang har hatt. Har så vondt av deg, kjære deg. Håper bare det går ok med deg. Jeg tenker støtt og stadig på deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Det skal du vite. Er innom bloggen din opptil flere ganger. Og din datter var helt utrolig vakker. Akkurat som mammaen sin :)

Makeup & Beauty - Heidi Larsen

20.07.2009 kl.00:11

så nydelig skrevet av henne :):)

Kari Anne

20.07.2009 kl.00:19

SV; Ja, det var helt utrolig. Nå er det leggetid her. Men jeg håper ikke det er siste gangen vi blogges? Du får ha en god natt, du skal vite at både du og din datter er med meg :*

Fashion by Maria Alexandra

20.07.2009 kl.00:21

Så fantastisk. Slike ting varmer virkelig hjertet!

Julie Rebecca

20.07.2009 kl.00:24

så utrolig nydelig skrevet av henne!

unsecreto- En eskortes dagbok

20.07.2009 kl.00:33

Utrolig søt blogg du har!

Hege, Milo og Dalia

20.07.2009 kl.00:36

....og her ligger jeg og griner...Noe så flott skrevet!

natalie heggvoll

20.07.2009 kl.00:42

Jeg må innrømme at jeg fikk tårer i øynene. jeg har lest gjennom ca hele bloggen din, og det er utrolig tydelig at du er et av de sterkeste menneskene på jorda. Dattera di var utrolig nydelig, jeg er ganske sikker på at hun har det fra deg og. Alt godt videre i livet! :)

monica:)

20.07.2009 kl.00:57

Nydelig..

Kristine

20.07.2009 kl.01:02

Så søt og liten. Må hun vile i fred

Kristine

20.07.2009 kl.01:03

hvile*

Torbjørg

20.07.2009 kl.13:04

Snakk om sammentreff. Nettopp har jeg skrevet ett innlegg om deg selv. Satt å skrev ned på papir i natt, fikk ikke sove, og bladde gjennom noen blogger og titter, og da jeg kom innom din så sa det poff, og der satt jeg og skrev. Hvis du vil lese, så bare gå innom bloggen min isåfall :) Marianne er utrolig flink til å skrive, det var nydelig, og jeg ble tårevåt fo å si det slik.

Über-Cindy the fox boogie.

21.07.2009 kl.03:10

Utrolig fint innlegg. Fikk både frysninga og tåra i øyan.

Trine

23.07.2009 kl.21:51

Dette må være det værste man kan oppleve.. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde mistet min lille jente.. Det vet jeg ikke om jeg hadde taklet! Er ikke noe rart at livet ikke blir det samme etterpå, men du er sterk og tiden er jo til hjelp.Stå på videre!!

Margrethehansen

29.07.2009 kl.02:55

åhh må bare si jeg er utrolig lei meg på dine vegne ! det er utrolig trist å miste noen. Har selv mistet moren min får noen år siden . Å kan ikke tenke meg hvordan det er å miste ungen sin ..Såklart bestemor sørger jo veldig å hun mistet jo sin unge som da blir min mamma .. Håper virkerlig alt går bra med deg ! Du må nåkk være en sterk person , men kan jo fremdeles si stå på videre i livet !:) og hvil i fred til din lille jente . Tenkte på å skrive et innlegg om dette jeg og men skriver heller til deg her for jeg mener stortsett det meste som marianne skriver , hun er da mitt søskendebarn !:) kan også si til hun her at det hun skrev var kjempe flott og rørende ! og ser det er mange som bryr seg her ..Finnes utrolig mange fantastiske folk her i værden må jeg si ! ønsker deg alt det beste , virkerlig ! ha en fortsatt fin kveld ! :)

SPEAK!

hits