bloglovin

Angel of mine <3

5 kommentarer

marchi

11.08.2009 kl.22:36

så fint og trist innlegg. må være utrolig tøft å gå gjennom noe sånt. du er tøff og jeg syns det er veldig sterkt gjort av deg å komme videre. selvsagt må man komme videre, men ikke alle personer som er like sterke og takler ting like bra. du virker som en herlig og livlig person, og en person som hadde blitt den kuleste mamman i gata:) et søtt lite sjarmtroll vil forhåpentligvis få oppleve deg som en fantastisk mamma en vakker dag. du er herlig:) fortsett å være like livlig og sterk som du er. most people are stronger than they know, they just forget to believe in it sometimes.

Mamma Bettan

11.08.2009 kl.23:09

Jeg kan vel ikke si noe annet enn at jeg ikke har ord, klarer faktisk ikke sette meg inn i situasjonen din. For 7-8 år siden mistet tanten min datteren sin i krybbedød bare 4 mnd gammel, og jeg husker enda hvor lei meg jeg var og tenkte mye på hvor urettferdig verden er. At så små barn blir tatt fra oss, og det å lese om krybbedød og at det har skjedd i familien har gitt meg skrekken.

<3 martinebugge

12.08.2009 kl.00:23

off, høres helt grusomt ut det du går igjennom.rip Celine

Marteksempel

12.08.2009 kl.00:30

Livet er unødvendig urettferdig.Rip Celine.Sender deg gode tanker og positiv energi.

Julie Rebecca

12.08.2009 kl.00:32

uff, jeg føler på en måte at jeg skjønner hva du går igjennom, for hunden min døde for ikke så lenge siden, og jeg vet at det ikke er i nærheten av det samme som å miste et barn, men han betød mye for meg, og det var utrolig vondt å miste han. Så jeg kan vel egentlig ta det jeg føler og gange det med femti før jeg i det hele tatt er i nærheten av å vite åssen du må ha det.. Jeg kan på en måte ikke si mer enn at jeg er veldig lei meg på dine vegne. Det er utrolig urettferdig at noe så smått og uskyldig skal bli revet bort før de i det hele tatt har skjønt hva livet er..

SPEAK!

hits