bloglovin

Mr & Mrs Gadget!

Vi er en generasjon som elsker duppedingser! <3
Og dermed produseres disse duppedingsene i alle mulige farger, fasonger, prisklasser, og med utallige finesser og ekstrautstyr! Gadgets som ikke fantes for bare 10 år siden, er liksom blitt livsnødvendige ting vi bare må ha i hverdagen. uten dem vil vi ikke overleve!!!! ...tror vi ^^ hehe...
 
Er DU en Mr/Mrs Gadget???  Eller liker du å legge mobilen igjen hjemme iblandt?
Og en ting til.... har elektronikk blitt mote?? 

pinkprincess

goldenglam


purplepassion


green

5 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

13.08.2009 kl.11:02

Jeg hater mobilen min. Jeg hater å snakke i telefon, selv med mine aller nærmeste, og jeg høres ut som om jeg er sur for noe når de ringer. Eneste unntak er et par venninner som jeg er veldig glad i, men som bor langt unna. Når mannen min er bortreist, noe han ofte er, spretter rundt på fjell eller vader i elveoser med fiskestang - snakkes vi nesten aldri før han er hjemme. I høyden et par SMS for dag, hvis det er noe spes. Jeg har ellers veldig få gadgets, fordi jeg hater å sette meg inn i bruken av nye ting. Hater det. Og ja, dingser er blitt mote. Design og utseende er blitt like viktig som funksjon. Fjortiser kjøper mobiler fordi de kommer i rosa med diamanter på. Det sier jo litt ;) Bloggen din er så bra! :)

anettelouise

13.08.2009 kl.12:16

Hei igjen :) Ja,for meg funket det bra å gå til psykolog pga det. Nå har jeg kjærste,og jeg klarer å la vær å være sjalu . I starten var det veldig vanskelig. Tok meg over et halvt år faktisk !

Kristin og Vibeke

13.08.2009 kl.14:35

Ja,vi er veldig gadgetfreaks :)

LINN VICTORIA

13.08.2009 kl.14:38

Jeg hadde ikke klart meg uten pcen!

Gravgang

13.08.2009 kl.14:39

Kjempe mye stilig der, men pleier ikke å kjøpe så mye sånt selv! :)Gjør du?-Stian / www.gravgang.blogg.no

SPEAK!

hits