bloglovin

Mikrobølgeovnmat er livsfarlig!!!

Matlaging i mikrobølgeovn er en av de viktigste årsakene til sykdom, og det er en av de mest ignorerte!

I 1991 døde en kvinne ved navn Norma Levitt. Hun skulle gjennomgå en vanlig hofteoperasjon, men ble drept av en enkel blodoverføring da en sykepleier ?varmet opp blodet for blodoverføringen i en mikrobølgeovn!?.  Logisk sett, hvis oppvarming er det eneste som skjer ved bruk av mikrobølgeovn, da skulle det vel ikke bety så mye hvordan noe blir oppvarmet. Blod til blodoverføringer blir rutinemessig oppvarmet, men ikke i mikrobølgeovner. Skulle ikke det tilsi at også matlaging i mikrobølgeovn gjør noe annet enn bare å varme maten? Er dette noe alle andre enn jeg vet!? Eller er dere like sjokkerte som meg!?


Jeg fant dette på nettet! Ta dere tid til å lese det!!!!


"Det har blitt gjort svært få vitenskapelige undersøkelser omkring virkningen på kroppen av å spise mikrobølgemat. Det er rart, da vi i noen tiår nå har brukt mikrobølger, og i samme tidsperiode har det vært en økning i forekomsten av mange sykdommer. Kan det være en sammenheng?To forskere, Blanc og Hertel, har bekreftet at når mat blir oppvarmet i mikrobølgeovn, forandrer næringsinnholdet seg signifikant. De to forskerne studerte effekten som mikrobølgemat hadde på åtte personer, ved å ta blodprøver umiddelbart etter måltidet. De fant at etter å ha spist mikrobølgemat sank hemoglobinnivået. De sier at ?resultatene viste en tendens til blodfattighet, en situasjon som ble enda mer tydelig i løpet av den andre måneden av studien?. Hvem vet hva de ville funnet hvis de hadde studert folk som hadde spist mikrobølgemat i ett år eller mer? Den voldsomme forandringen som mikrobølgebehandlingen fører til hos molekylene i maten resulterer i dannelsen av noen ?nye stoffer? som kalles radiolyttiske forbindelser. Dette er ?mutasjoner? som er ukjente i naturen. Vanlig koking fører også til dannelsen av noen radiolyttiske forbindelser (som uten tvil er en av årsakene til at det er bedre å spise rå mat), men mikrobølgekoking forårsaket et mye større antall. Dette forårsaker en forringelse både av immunforsvaret og blodets kvaliteter. I tillegg fant de to forskerne at antall leukocytter i blodet øke etter å ha spist mikrobølgemat, noe som leger tar svært alvorlig da dette ofte er tegn på at noe er galt, f.eks. at det foreligger en forgiftning. Etter inntak av mikrobølgemat økte også kolesterolnivåene. Det er vanlig å tro at kolesterolverdiene i blodet øker sakte og over lengre tid. I denne studien økte kolesterolverdiene raskt etter inntak av grønnsaker oppvarmet i mikrobølgeovn. Hertel mener at hans studier bekrefter nye vitenskaplige data som antyder at kolesterolnivået i blodet kan øke som følge av akutt stress. Han tilføyde at kolesterolnivåene er mindre influert av kolesterolinnholdet i maten enn av stressfaktorer. Og en slik stressende faktor kan være mat som ikke inneholder kolesterol i det hele tatt, for eksempel mikrobølgeoppvarmede grønnsaker.

I korthet viste Blanc og Hertel sin forskning at ved å spise mikrobølgemat økte blodkolesterolet, antall hvite blodlegemer økte, antall røde blodlegemer minket og det forårsaket produksjon av radiolyttiske forbindelser.

Hertel og Blanc ble i 1992 imidlertid tvunget til å tie om sine forskningsresultater, en ?knebling? som ble rettslig opphevet først i 1998.


Russerne forbyr mikrobølgeovner
(fra Geobiologi)

n69415022565161937326401
hmmm...

Sykt...!
Tenk dere all babymaten/melken som blir varmet opp i mikrobølgeovn i norske husholdninnger!! Det vil altså (blandt annet) si at babymatens molekylker spaltes i stykker, slik at babyens mage ikke vil gjenkjenne det som mat! Og matens næringsstoffer vil ikke bli tatt opp i kroppen!!!

mooremiribloggnopage133

edit: ser det er mange som ikke tror på dette. Og mener at mikrobølgeovner ikke ville eksistert hvis dette hadde stemt. MEN det er MANGE ting vi bruker til daglig som er farlige for oss.. Noe har vi mer kunnskap om, og andre ting ikke.. Men det er en grunn til at forskere blir pålagt taushetsplikter om funnene sine, så vi skal fortsette å kjøpe, og bli syke... og deretter bruke penger på ting som skal gjøre oss friske.... 


16 kommentarer

amandasofiekarlsen

08.10.2009 kl.16:17

nå vil jeg aldri spise sånn mat igjen !

Mariann Johansen ♫♥♫

08.10.2009 kl.16:26

JEg hater å bruke mikro, og gjør det kun i ytterste nød. Jeg syns ikke maten smaker godt. Og det ER jo en litt bisarr måte å tilberede mat på, så at det er helseskadelig - godt mulig. Jeg bruker det aldri til barnemat, vet ikke hvorfor, det virker ikke rett på en måte..

Mamma`sverden

08.10.2009 kl.16:39

Oiii, nå skal jeg slutte å varme barnematen i microen.. :S

Herregud! Hadde jeg bare vist dette før..

Men ja, tar tak i det nå!

Takk for at du la ut dette! :)

LilleHege

08.10.2009 kl.16:51

Jeg har faktisk ikke mikro, varmer opp maten i ovnen eller panne. Har visst en stund at mikroen suger ut næringen i maten. Da er jo vitsen vekke da føler jeg, vi spiser jo for å få i oss næringen.

matpakkemamma

08.10.2009 kl.17:05

Nå var det vel strengt talt blodpropp, ikke mikrobølgeoppvarmet blod, som drepte dama. http://wyomcases.courts.state.wy.us/applications/oscn/DeliverDocument.asp?citeID=4387

Men ja, mikrobølgemat er æsj!

Mrs. Green

08.10.2009 kl.17:18

Jeg har alltid vist at mikrobølgeovn-strålene ikke er bra. Jeg varmer maten der likevel i ny og ne :)

Veit ikke om du har hørt om dette også:

Ei 80 år gammel dame hadde en liten chihuahua som frøys og skjalv, så hun tenkte hu skulle varme han i mikroen. Så hørte hun bikkja peip, også eksploderte han :'( Veldig trist.. Hun annmeldte selskapet fordi det ikke sto advarsel om å ikke putte dyr i mikroen på pakka. Haha litt komisk, men stakkars begge to..

Linn

08.10.2009 kl.17:49

btw:

Har en ny VS på bloggen min nå! Hvem foretrekker du?

- linn håbestad. www.habestad.blogg.no

Katrine ;D

08.10.2009 kl.17:53

Jeg veit ikke jeg :S

Men tror nok ikke det er livsfarlig, usunt er det nok, og jeg veit ikke om det er oe spesilet bra for deg, men jeg tror nok ikk at de ville lagd mikroer og sånn, hvis man kunne dø ;)

michwil

08.10.2009 kl.17:57

D e tull
Mikro gjør livet lettere ^^ Er jo så kjedelig å lage mat :P Med mikro har man mat på 3 min :D

Men ikke kjør egg i mikro'n ;P Det funker dårlig ! Det eksploderer når du tar i det xD

missM

08.10.2009 kl.18:01

Jeg er klar over dette.

Har ikke lest akkruat de historiene du skriver om. Men det er helt merkelig at det i det hele tatt er lov til å selge microer!!! Mulig det kommer forbud etter hvert?

Jeg prøver å bruke micro minst mulig, men det skjer...

Noe av det beste som finnes er jo micropoppkorn... :S

Stian

08.10.2009 kl.18:06

Den gang jeg blir familiefar, så skal jeg ihvertfall holde meg langt unna mikrobølgovner med tanke på barnet.

Hva er ditt forhold til mikrobølgovner, foretrekker du å bruke ovnen fremfor?

-Stian / www.gravgang.com

Lilly Christina

08.10.2009 kl.18:18

Jeg visste faktisk det om mikrobølgeovner. Mamma har sagt det helt siden vi fikk mikrobølgeovn, ho har alltid vært skeptisk til den :p

Marianne

08.10.2009 kl.21:03

Oi, visste at det ikke var helt bra men så ille? :p

Jaja. Jeg bruker mikroen uansett jeg, men ikke så ofte når jeg tenker meg om.

Btw, skoene er nok str 41 og passer 41 :p

THL

09.10.2009 kl.22:10

Fant ut d der etter å ha varma melka te Micah i mikro i 2 måneda.... :/ Slutta med en gang etter d da! MEN trur d e litt feil at kroppen ikke greie å ta opp næringsstoffan fordi da, fordi han la no på sæ som bare d han :p

gyda

06.02.2010 kl.16:24

thl - det at man legger på seg betyr ikke at man har fått i seg næringsstoffer, bare "tomme kalorier" som de kaller det. i USA ser man mange eksempler på ekstremt overvektige mennesker som lider av mangelsykdommer, blant annet fordi de bare spiser hurtigmat og aldri frukt, grønt, grovt brød, melk osv...

har fått høre på jobben og andre steder at mikromat ikke er like bra som vanlig mat og at det dreper næringsverdien, men har aldri skjønt hvorfor, før nå. men at det er SÅ farlig hadde jeg ikke trodd! trodde det bare var "ikke bra" liksom..

heldigvis har jeg ikke mikrobølgeovn hjemme :-p

SPEAK!

hits