bloglovin

Englemamma-treff <3

Da har jeg akkurat kommet hjem fra mammatreff med LUB (Landsforeningen for Uventet Barnedød), altså englemamma-treff... Det var utrolig koslig! Vi sitter nemlig ikke en gjeng bitre, triste kjærringer å dyrker sorgen sammen! hehe.. nei, det er snarere tvært imot. Vi prater og koser oss, deler erfaringer og minner med hverandre, og prater TILOGMED om hverdagslige ting.. tro det eller ei =)

Litt prat blir det selfølgelig om død, savn og sorg... men nettopp dette er jo hverdagslige ting for oss. Disse temaene er jo de som kanskje tar mest plass i hverdagen vår, og jeg må innrømme at det gjør utrooolig godt å snakke med andre englemødre. Selv om jeg er den mest nyrammede, er det godt å se at man ikke "glemmer", eller slutter å huske, og minnes englene våre... For det var nettopp dette jeg snakket om med psykologen idag. At "sorgen er det eneste jeg har igjen."  Dette gjør det nesten litt skummelt å komme seg videre. Sorgen gir liksom en slags nærhet til Cèline, og det gjør det bare så fryktelig skummelt å begynne på livet igjen.

Men etter å ha møtt disse damene ser det litt lysete ut... ser om jeg ikke er helt der enda, ser jeg ihvertfall at det går an å ha et godt liv etter å ha opplevd å miste barn i krybbedød..

img0033
"Life after death"
mooremiribloggnopage133FYLL DIN BLOGG MED TRAFIKK !

2 kommentarer

Malin ☆

05.11.2009 kl.01:58

Utrolig bra at man kan samles sånn. Da har du hvertfall noen som virkelig forstår deg, og det trenger du kjære.

Mariann Johansen ♫♥♫

05.11.2009 kl.13:40

Så vemodig sagt, om sorgen som det eneste som er igjen. Når du sier det sånn, skjønner jeg plutselig hvorfor det er så vanskelig for noen å gå videre etter å ha mistet en nær. Det er liksom det siste strået?

Jeg håper du klarer å finne en måte å leve med Celine i hjertet ditt, uten at det skal gå på bekostning av ditt liv... :)

SPEAK!

hits