bloglovin

Skriv under mot oppdrett av dyr til dyreforsøk!!!!

Jeg kom over noe sjokkerende istad på bloggen til Tine Linea!!

teksten er hentet fra bloggen hennes:

Visste du at det i Norge finnes en gård som driver oppdrett av hunder og katter til dyreforsøk?

"Flere tusen hunder, katter og griser har blitt sendt til lidelser og en sikker død de siste tiårene, kun for at Løken Gårds eiere skal tjene penger. Hvis Løken Gård ikke stoppes vil enda flere tusen selges til en skjebne verre enn døden.

Denne hjemmesiden er dedikert til kampanjen for å stenge Løken Gård -  Norges mest forhatte gård.

Men, det er bare en ting som kan sikre frihet for dyrene på Løken Gård: enkeltpersoners engasjement. For å stenge forsøksdyrfarmen kreves initiativ og deltakelse fra alle som bryr seg. Alle kan bidra på hver sin måte.
Løken Gård holder omtrent 120 hunder og rundt 50 katter innesperret på forsøksdyrstasjonen til enhver tid. I tillegg kjøper Løken Gård opp griser fra privatpersoner og selger dem videre til forsøksdyrlaboratorier. Alle dyrene selges for tusenvis av kroner til laboratorier som misbruker dem i eksperimenter.

Hundene og kattene på Løken Gård får aldri leve et trygt eller godt liv i frie omgivelser. Dyrenes hverdag er preget av fangenskap, usikkerhet og mangel på meningsfylte opplevelser. Etter lengre oppbevaring i varetekt selges dyrene til dyreforsøk. Alt som er verdt å leve for er røvet bort fra livene deres.

Løken Gård selger dyrene som livløse varer til laboratorier. Vi mener dyrene har rett til frihet ? uten overgrep, innesperring og smerte. Løken Gård bygger hele sin virksomhet på grove krenkelser av dyrenes rettigheter. Hvordan kan Løken Gård forsvare det de utsetter dyrene for? "

Sriv under her ; http://www.lokengard.no/node/6


Håper alle dyreglade bloggere tar seg tiden til å skrive under på underskriftskampanjen om å få lagt ned Løken Gård! Dette er en umenneskelig foretak som aldri skulle fått holde på... får vondt av å tenke på alle de stakkar uskyldige dyrene som må lide under disse pengegrådige menneskene!!!

2 kommentarer

Sparesset

19.12.2009 kl.21:37

Får jeg lov til linke dette blogginlegget ditt på bloggen min? Du er sinnsykt RÅ, det er nå signert èn protestant mer på protest-listen!

Monica

20.12.2009 kl.16:38

Dette har jeg gjort!!=D

SPEAK!

hits