bloglovin

Svarer dere. - del.1

Her kommer noen svar på spørsmål fra spørsmålsrunden! :)
Tusen takk for masse fine spørsmål! <3


1. fra Marianne: Hvordan føler du selv at det går med deg? Kjenner du noen framgang og har du mange bra dager? Håper du har det :) Og lykke til med NAV, håper det løser seg for deg etterhvert. Du virker som et enestående menneske Miriam, som verden kunne hatt flere av :)

1. Tuuusen takk Marianne<3 Det varmer virkelig å høre så mye fint fra deg !!
Ja jeg ser jo stooor forandring fra denne tida i fjor f. eks... Så hvis jeg skal sammenligne så går det jo mye bedre... Men det er fortsatt et hælvette.. unnskyld språket, men det kan jo ikke beskrives med snillere ord. Noen dager er gode, der jeg får meg opp av senga, å klarer å gjøre noe produktivt... Men andre dager er et rent mareritt.. Har ofte lyst å grave meg ned å forsvinne ... Og har mange tanker om døden osv.. noe som er vanlig etter et slikt tap.. Men alt i alt går det bedre.. Noen fremtid for meg selv tør jeg ikke legge enda, men jeg tar hver dag av gangen:)2. fra Cecilie: jobber du ? ser nemlig at det står at du er sykemeldt, men du har jo mange sånne frisør oppdrag =)

2. Jeg er sykmeldt ja :) Går til behandling hver uke, og har ikke fått lov til å begynne å arbeide enda... Jeg har også fått astma, så jeg kan uansett ikke tilbake til frisørsalong som ikke bruker organiske produkter.. Desverre:( MEN jeg jobber mye som Free-lance stylist i Trondheim. For forskjellige fotografer, men for det meste hos Fotofashion!
3. fra Rodstilk: Er du religiøs?
Hvor høy er du? Du ser så lang ut på bilder. :D
Har du ikke tenkt å legge ut et sangklipp så vi får høre deg synge? Hihi!

3. Ja jeg er religiøs.. :) Pappa er muslim og mamma er kristen, så akkurat hva JEG er klarer jeg ikke svare på... Siden jeg har vokst opp med begge religionene, tror på og elsker de begge vil jeg ikke sette noe navn på troen min.. Men jeg tror på èn gud.. Om jeg kaller ham Allah eller Gud er vel egentlig ett fett... Allah betyr Gud... Jeg har gått i søndagsskole og ledet lovsang i menigheten der mamma og jeg har gått. Noe som passer bra siden Miriam betyr "den som leder lovsang".. :)  Men jeg er ikke døpt.. Det vil jeg heller ikke gjøre. Mest fordi jeg ikke vil knytte meg til "èn religion" ... ble et langt svar på et kort spørsmål. men JA jeg er religiøs:)

Jeg er vel ca 1,77m :) Hvor lang er du ? :)

Jo jeg har faktisk prøvd å synge inn et par ting til dere på datan.. men det er for dårlig lyd.. Så jeg må kjøpe en bedre mikrofon først:)  Så imens skal jeg prøve å lete opp gamle låter jeg har spilt inn:)4. fra Melliott: Hvor mange lesere har du i gjennomsnitt på bloggen hver dag? :)

4. I gjennomsnitt har jeg 1697,5 lesere pr dag :)5. fra Anonym:

*Når begynte du og blogge?
*Hvor høy er du?
*Hva jobber du som nå for tiden? sett det er mye du driver med?
*Hva gjør du på fritiden?
*Hva er din favoritt farge?
*Har du dyr?


5.
*Jeg begynte å blogge i mai 2009.. trooor jeg :)
*177.. ca ;)
*Nå er jeg sykmeldt, men er freelance stylist.
*Vel, for tida er vel fritid det eneste jeg har! :) men jeg prøver jeg å tilbringe tid med venner. Drar på kafè. Danser 2 ganger i uka. Er ute med Leo<3 Og tilbringer tid med kjæresten<3
*Min favorittfarge.hmm.jeg elsker jo alle farger! Har ingen absolutt favoritt,men er veldig glad i Lilla.Blå og Rosa:)
*Ja:) En Langhåret Gråschäfer! Leo<3
6. fra Maria: Hei snuppa :) Jeg lurer på om du kan legge ut hvilke farger du bruker eller har brukt i håret ditt som du er fornøyd med :) Og hvilke som passer til meg i såfall ;) hihih..


6. Of course:)  Her er noen hårfarger jeg har hatt som hadde kledd deg :)
(alle fargene er i wella koleston eller wella color touch, sistnevnte er minicolor og fås kjøpt i div salonger)

5/75                    7/73                6/77 + 5/77

5/77 + 4/77      7+6/77+8/34+6/34       5/3+6/77+8/7+8/3-Resten av spørsmålene svarer jeg på imorgen.. ellerno:p
Nå er det duket for singstar hos Tonje<3 og bursdags fest for Øyvind!!

8 kommentarer

TPGV ^^,

13.02.2010 kl.18:16

Brae svar :D

--------------------------

Jeg har spørsmålsrunde, kan du vær så snill og spør meg om spørsmål? :-)

http://tpgv.blogg.no/1266079602_sprsmlsrunde_.html

Kristin

13.02.2010 kl.18:17

Jeg er lei for det med datteren din, veldig trist når slike ting skjer. Fin blogg du har :)

Emilie Berntzen

13.02.2010 kl.18:21

Jeg har en konkurranse på bloggen:)

Plis meld deg på:)

rodstilk

13.02.2010 kl.19:26

Bra svart. :) Jeg antar at det er litt godt å ha en tro å støtte seg på når man har opplevd noe så tungt? Jeg er 172, så du er høyere enn meg, ja! ;)

Malin ☆

14.02.2010 kl.13:54

Likte veldig godt svaret ditt ang. religion. OG, jeg er så klar for syngevideooo. Jeg har fortsatt en superkoselig minne fra da du og ei blond jente fra musikkskolen sang time to say goodbye, var så fiiint!

mimieb

15.02.2010 kl.23:19

fine svar.. ^^.. og elsker rosa å blå og lilla er vakkert<3

sølvi sunde

16.02.2010 kl.23:48

fy flate miriam, 5/75, akkurat den fargen jeg er på leting etter! vet du hvem som bruker wella her i byen? vil betale minst mulig, gjerne hos lærling...?! sølvi

mooremiri

17.02.2010 kl.00:17

sølvi sunde: hehe ja den fargen e RÅ!! De fleste salongan i byen bruke Wella... men det e ikke nå stress å kjøp den fargen i MiniColor påå Nikita f.eks å bare farg hjem...

SPEAK!

hits