bloglovin

-sjalu-

Jeg kjenner jeg blir grønn av sjalusi, og kvalm av forbannelse, når jeg ser hvor lett enkelte folk har det! De ble født med gullhår i ræva, og sitter med sølvskje i kjeftn! Alt blir lagt forsiktig i fanget dems, uten at de strever for det, og de har verden for sine føtter ... De største marerittene er slitte tupper og falmende spray-tan farge! Hvorfor er det egentlig sånn at noen får ingenting, imens at andre får alt!!?? Angst, depresjoner, dødsfall, sykdom og kjærlighetssorg...  Det er så innmari urettferdig! Og så vondt! Hvorfor må noen jobbe så innmari hardt for å få et utholdbart liv..!! Og de som har det flott ikke er klar over det engang ... ?
24 kommentarer

Karina

08.03.2010 kl.10:04

det er nu bedre å lære sæ å jobbe for ting enn å få ting lagt i fanget spør du mæ:)

og sjalusi er ikke sunt ;)

rosann

08.03.2010 kl.10:05

Det er urettferdig ja.. Men man må vel bare prøve å tenke positivt og tenke at det er en mening med alt som skjer, selvom det er vanskelig å tenke sånn noen ganger. ;/

mooremiri

08.03.2010 kl.10:09

Karina: vel, må innrømme jeg blir sjalu når jeg har 1000 issues fra før, og de bare strømmer på ... imens folk rundt sitter på rævva å gliser uten en eneste bekymring i verden...
Tenker akkuratt det samma!! men sån er livets gang..noen harre super lett gjennom hele livet,andre sliter ræva av seg for å oppnå ett ordentlig liv!! surt men sant..

rodstilk

08.03.2010 kl.10:21

Det er urettferdig, ja! Og det virker så utrolig feil når man sliter som bare det selv.

MEN, man må huske på, at alt ikke nødvendigvis er slik det fremstår. Den mest perfekte og vellykka personen kan også gråte seg i søvn, og føle seg bitteliten.

Jeg skjønner hvor du kommer fra, dog - og håper du får en litt bedre dag etterhvert. Skulle ønske jeg kunne gjøre noe for deg!

ragnhildmaske

08.03.2010 kl.10:22

Skjønner hva du mener. Men husk at ting er ikke alltid slik det ser ut til. Selv om mange får lagt alt i fanget, så kan det være ting som skjer som man ikke får vite om. Tror alle har sitt å slite med til tider. Men selvfølgelig mange som har det mye enklere enn mange andre. Jeg har fått den tro at karma finnes. Karma som påvirker livet ditt nå, altså handlinger man gjør. Eller så er det karma som påvirker ditt neste liv. Vet ikke om jeg tror på et neste liv, eller at det er slik at jeg så inderlig håper at det er noe etter dette. Men det får meg i alle fall til å tenke over handlingene mine :)Ble litt dyp her nå ;)Sjalusi er også menneskelig, men vondt å bære på.

Vanja

08.03.2010 kl.10:29

Den suger virkelig:-)

Trine Eide

08.03.2010 kl.10:49

Hei snuppa!

Jeg må si meg litt enig med Ragnhild og "trøste" deg med at alt er ikke som det ser ut som. Alle har sine problemer og strever nok mer enn man gir utrykk for (man vet jo aldri hva andre har opplevd tidligere). Kanskje noen har ett bra år og tilsynelatende problemfritt, men så kommer det et nytt år og ting kan snu seg fort. Men jeg skjønner hva du mener, men jeg tror at uansett hvor bra folk har det, så er man sjalu på noen andre og skulle ønske livet var anderledes. Det er my sant i at "et uhell kommer sjeldent alene" og ofte er det sånn at noen føler at alt som er fælt skjer med dem på en gang. Men så er det jo slik at alle problemer blir mye større når det er noe værre som ligger i bakgrunn:( Det er hardt å komme seg ut av en slik syklus, men jeg tror du klarer det Miriam! Ting kan bare bli bedre når man føler seg på bunnen. Start med noe nytt og kom deg ut av dine daglige omgivelser (som språkskolen du snakket om!) Det tror jeg hadde vært godt for deg:) Du er flink i det du driver med Miriam! Stå på!

Anne Lise : )

08.03.2010 kl.10:56

har jeg òg lurt på!

Kult bilde forresten ;)

ragnhildmaske

08.03.2010 kl.11:06

Bare så det er sagt, så mener jeg jo selvfølgelig ikke at du har gjort noe som fører til at du skal få så mye motgang (det jeg skrev om karma). Jeg satt bare å tenkte over slike ting i går. Jeg kjenner ei som kun får nedturer og opplever motgang. Hun har hatt det slik hele livet. Kan ikke skjønne hvorfor akkurat hun skal oppleve så mye vondt når hun gjør så mye godt for andre. Lot meg bare rive litt med av tankene jeg hadde i går. Jeg kjenner deg ikke, men utifra det jeg har lest, så ser jeg jo at du har opplevd mye vondt. Håper og tror det vil komme gode dager til deg, det fortjener du :)

Victoria Rinde

08.03.2010 kl.11:25

åhh, jeg kunne ikke blitt mer enig.. vi andre må kave for å få ting til å gå rundt, mens andre har det perfekt! Men sånn er vel livet? men det er frustrerendes! Håper du blir bedre.. Du er sterk, det vet du! Jeg har aldri gjort noe vondt mot noen, men likevell får man dritt tilbake.. Det er kjipt og bryter deg sakte men sikkert ned..

ragnhildmaske

08.03.2010 kl.11:37

SV: livet er visst urettferdig, det kan man se i mange tilfeller. Hvorfor det er slik kan man jo lure på. Mange har forskjellige meninger om dette, men det blir jo bare spekulasjoner. Vet rett og slett ikke hva som gjør at noen sklir gjennom livet uten et hinder, mens andre har en eviglang hinderløype hele livet. Håper uansett du kommer deg sterkere gjennom dette. Vet det ikke er noe trøst, men husk du er ung og livet har sikkert masse godt å by deg :) Ser noen har skrevet noe med språkreise, eller hva det var? Gjør det om du har mulighet :) Sikkert mange fine opplevelser man får ute i den store verden. Kanskje man får et litt annet syn på livet også :)Vet ikke om du husker det, men jeg møtte deg på fest i fjor. Og det jeg beundret deg for, var at du snakket så åpent om alt. Tror det er veldig viktig å få utløp og sette ord på ting man går gjennom. Sterk er du :)

Marianne

08.03.2010 kl.12:51

Fine du <3 Livet er urettferdig, og det suger at folk som har kommet heldig ut av det ikke ser det selv. Hadde jeg kunnet så skulle jeg gitt deg hele verden :) Håper du kommer deg over kneika og ser at ting kan bli bedre, selv om det kan ta lang tid. Jeg tror du er en slik person som kan klare alt, du har bare vanskelig for å se det selv og hvem kan klandre deg for det, med alt du har gått gjennom.

Vil bare si at jeg tenker på deg og håper du finner litt glede og mening med ting.

Monica

08.03.2010 kl.15:17

Sant det der miriam! Men dæm som har det glamlivet for sæ en smell dæm å sjø! Før eller siden! Ekke bare bare å vær "Perfect" ;)

Inimellom så er det bedre å streve litt i livet enn å leve p en rosa sky som enkelte tror de gjør! Men noen har desverre mere uflaks enn andre!

Sender deg uansett varme gode tanker vennen min<3

wow! Nå bytta jag fort dialekt her du!=D

Mariann Johansen ♫♥♫

08.03.2010 kl.15:35

Kjærlighetssorg...? :-(

Jeg er enig med deg, noen får "alt", det er ikke rettferdig. Noen ganger får jeg lyst til å brøle til enkelte, slutt for helvete å klage, det fins mennesker med ordentlige problemer!

Håper det går bra med deg..

Karina

08.03.2010 kl.15:50

De er heldig økonomisk kanskje, men for alt vi vet har de masse andre problemer. mange foreldre gir ungene gaver og penger istedefor kjrælighet.

ville heller ha valgt kjærlighet.

mooremiri

08.03.2010 kl.16:08

Karina: nå var det ikke det jeg mente... jeg mente konkret folk som får både penger, kjærlighet,god helse, hell og lykke spøtta etter seg hele livet...

ingrid :)

08.03.2010 kl.16:42

enig i det du sier, men det er ikke no feil med å fa det egentlig. Kanskje før i fortiden har de sikkert jobbet hardt for det! Og for at de som får "sølvskje i hånda" må jo foreldrene ha jobbet for det, jeg sier ikke at "urike" eller vanlige og snille foreldre ikke er jævlig flinke foreldrer for det er de! Men noen har bare fått mr flaks og kanskje jobbet mer for et bestemt mål...!:D Men det er jo sant det su sier; noen er veldig bortskjemte til de møter "det virkelige liv" men vis man har nok penger, venner eller familie som elsker deg, bare at du ikke for eksempel er så god i matte kan du nesten ikke skylde på andre for...en er enig i noe av det du sier!

08.03.2010 kl.16:44

enig. det er vel bare og si "what doesn't kill you makes you stronger"

mooremiri

08.03.2010 kl.16:55

ingrid: nei nå tror jeg dere alle misforstår hva jeg mener...

er ikke snakk om rikdom i form av penger eller ting nødvendigvis...

men i form av hva som skjer med vedkommende iløpet av livet... ulykker, dødsfall, sykdom, sorg, depresjoner osv...

Liljen

08.03.2010 kl.17:32

Det føles innmari urettferdig noen ganger ja.
Jeg har en kompis som sier jeg er heldig som kan sove lenge om morgenen om jeg trenger det. Og da må jeg som sant svare at jeg føler meg ikke heldig, for jeg ville mye heller vært frisk nok til å ha en jobb eller gå på skole. At de er heldige de som klarer å jobbe.
jeg forstår veldig godt hva du mener. Og mange av deres verste ting som skjer, er at de brekker en negl, eller fryser fordi det er 20 minus grader. Finnes verre ting i verden liksom... :/ Noen synes å få ALT, mens andre slipper unna slike ting...
Men, det er blitt sagt at de som ikke takler slike ting, de får det heller ikke. Og at ingen får mer enn hva de er sterk nok til å takle. Så vi får se på oss selv som sterk, som har fått så mye - det betyr bare at vi er sterk nok til å takle det. Om du skjønner hva jeg mener?
Håper det går bra med deg.

HILDE LORENTZEN

08.03.2010 kl.20:55

ja, det er urettferdig!

Men du må ikke glemme at ingen liv er perfekt, dog det ser ut som om noen har det, så er det mye mulig at de er skadet under overflaten. Der kan du tenke at du er den heldige, fordi du helt klart klarer å bearbeide tingene som skjer i livet ditt og være ærlig med deg selv.

Om det er for vanskelig, så går du gjennom alt av en grunn, og du kommer alltid ut sterkere på den andre siden.

Selv om selvfølgelig noen er for heldige, men igjen. Jeg har også mye vanskelig, men fordelen er at jeg har blitt sterkere og til tider svakere på noen punkter, men det er bare i øyeblikk. Uansett prøv å sette pris på det gode som har skjedd og ønsk at det skal være mer av det i livet ditt. Det du tenker er faktisk det du får!

Cecilie

08.03.2010 kl.23:05

jeg er helt enig ! Det er helt tragisk hvor bra noen har det, og de utnytter det til det fulleste, uten å tenke på andre. Verden er en helt forferdelig plass å leve i!

Marita Cherrie

09.03.2010 kl.01:38

Ikke det at jeg ønsker andre å ha det slik som jeg har hatt og har det, men det hadde vært kjekt å kunne få en pause iblandt og at mennesker som dømmer deg og slenger dritt fikk oppleve litt av det jeg har gjort. Da tipper jeg de hadde holdt kjeft og spart på dritten sin.

SPEAK!

hits