bloglovin

Temafest?

Det er lenge til jeg har bursdag enda... 3måneder og 16dager for å være eksakt. Men jeg har allerede begynt å tenke så smått på hvordan jeg skal feire. I fjor samlet jeg bare noen venner på verandaen på vorspiel. Det jeg ikke visste var at de alle sammen hadde planlagt surpriseparty for meg helga etterpå:) <3 PrettyInPinkSurpriseParty! <3 Det tok AV for å si det sånn .. Så som takk for den fantastiske festen jeg fikk av dem ifjor, og ikke minst gaven !! <3 (tattooveringa mi<3) -vil jeg lage en ordentlilg bra fest for dem, på bursdagen min i år! Og har lenge tenkt på maskerade-ball? Kan det være noe? Da kan jo folk bare ta av maskene sine når de drar på byen, istedet for å gå i full kostyme:p Det hadde jeg likt ihvertfall :)

Jeg og Kristin har allerede funnet noen flotte masker vi :
Whatcha think?

3 kommentarer

Christine

05.05.2010 kl.23:18

Nydelig! Beklaaager at jeg ikke har kommentert i det siste, men det har jo dog ikke du heller frøken ;P MEN nå gjør jeg det! Maskene var jo herlige. Har bestilt meg blå kondomdrakt, du kan jo få låne den om du vil, sånn for å matche maska? kinesisk nakenfugl?ehm? nei vettikke, jeg ertrøtt. haha.

Christine

06.05.2010 kl.09:26

Jeg har en kattemaske. Det var vel strengt tatt til et ellerannet sex-kostyme fra kondomeriet, men allikevel ;D Ah, foressten, nå driver jeg å oppgraderer garderoben min og selger unna det jeg ikke skal ha sånn at jeg får kjøpt meg nye klær. Og du er jo sånn, inni det der med fashion og sånn! Kan jeg spørre deg om noen råd..? Kanskje ikke akkurat i en kommentar her i bloggen din, skal da ikke overta her ;P haha. Men om du har en mail eller fb etellerannet!! Som jeg kan sende noen skriveting til ;D

Marianne

06.05.2010 kl.18:17

Hørtes morsomt ut, og det er fullt lov å planlegge i god tid ;)

SPEAK!

hits