bloglovin

Nettby psycho!!!!!

GUUUUUD så irriterende det er med mennesker som BARE vil lage kvalm! Uten noen som helst grunn hakker de løs på folk de ikke aner hvem er en gang.. De spytter deg rett og slett i trynet, og går inn for å knuse selvtilliten din ... Stakkars folk... må være kjipt å ha det så fælt med seg selv, at man leter opp randoms på nettet som de kan trakassere, for så å kanksje gjenvinne et fnugg av selvtillit!    MEGALOL!

jeg har fått en ny kompis på Nettby.no  ^^  jippiii<3<3altså, en random nettby-looser skriver:

Bare å ta en kjikk på bildene dine, så skjønner jo hvem som helst att du er livredd for å bli "dømt" Og jeg vet ikke jeg, men frisører har jo ikke blitt kjent for å være de menneskene som er minst overfladiske i dagens samfunn. . . Å nei, jeg kjenner ikke deg og det er vel for seint å bli det.... Du har vel allerede svart malet meg fordi jeg kommenterer deg?

svar:
hehe hvis du føler du kan bedømme meg som person ut av å se på bildene mine er det vell ikke jeg som har fordommer????!!! unnskyld meg, er du klar over hvor patetisk dette høres ut?! stakkars deg...

og det å være overfladisk er noe helt annet enn å være fordomsfri lille venn...
jeg skal med hånda på hjertet si at jeg er glad i hår og makeup, det er JOBBEN MIN! hallo.. og sist jeg sjekket var jeg jente også;) er ikke dermed sagt at jeg er livredd for å bli "dømt" !! herregud....


LOLZ

have a nice day assholes;)

10 kommentarer

pixxie

23.06.2010 kl.17:01

hahaha, han sliter vel nok med seg selv tenker ejg . Så da er det viktig å hakke ned på andre for å føle seg selv bedre . . Stakkars menneske .

Anniken

23.06.2010 kl.17:10

Å herregud, han hakkel vel på deg for å føle seg selv bedre..
SV; heeei, lenge siden sist! håper du har det bra! :D takker for at du la igjen spor på min blogg ^^ Ha en fin dag og take care :D

Maria Larsen

23.06.2010 kl.18:08

HAHAHAHA seriøst? Si meg, hvordan kom du i kontakt med han der? Og hvilken kommentar er det han snakker om?
Hehehe, jeg fikk høre at jeg kom til å bli en dårlig mor fordi jeg så så umoden ut på bilder :p good guess!

Er mye rare folk der ute, med andre ord ;)

Bjørn-Eirik

23.06.2010 kl.20:17

hahahaaaXP neeei er virkelig en grunn til at jeg ikke har nettby, og at jeg har låst facebook'n min for all info utenom dem som er venner med meg!
sånne folk har virkelig ikke noe liv xP

Mariann Johansen ♫♥♫

23.06.2010 kl.22:50

Hahaha, for en idiot. Han virka jo ikke veldig oppegående sjøl, for å si det sånn. Ops, der var jeg visst litt fordomsfull.

Myldra

23.06.2010 kl.23:00

Hva er det med Nettby?? Det er et miljø der inne som er helt merkelig. Akkurat som det samles en haug med folk som syns det er greit å surfe rundt for å slenge dritt. Jeg har stengt og slettet nettby kontoen til datteren min. Hun ble slik hun også.. søkte rundt for å finne noen å skrive dritt til. Fordi noen gjorde det med henne... hun var da 9 år. Hun har fortsatt nettbynekt... hun er nå 11.

stinemariels

23.06.2010 kl.23:43

mæææn, sku nestn meldt sæ på den 6 sansen han der mirri, he got you al figured out xD

Pearl

24.06.2010 kl.12:04

Hahah, for en tulling. Jeg må bare le jeg, han er jo helt lost stakkars...

SPEAK!

hits