bloglovin

gravsteinshopping =/

...det høres så makabert ut... og jeg føler meg ekkel når jeg surfer rundt på nettet å søker på gravsteiner... Men, må man så må man. Jeg har mange ideer til Cèlines gravstøtte, men klarer liksom ikke å sortere de, eller se for meg hva som vil bli best. Har surfet rundt å lett etter inspirasjon, men syns alt ser så grått og trist ut. Nå skal heldigvis søte Izzy hjelpe meg å tegne ned de ideene jeg har, så jeg kanskje blir litt klokere:) Hun er tattoo-artist, og utroolig dyktig til å tegne:) Så når frosten er borte utpå våren blir det endelig gravstein på lille babyen min sin grav...

- har dere måtte gravlegge noen av deres kjære?

- designet dere gravstøtta selv?

Cèline 19.11.08 - 24.12.08

29 kommentarer

kathrinez

07.10.2010 kl.14:46

søt blogg :-)

du får ha en kjempefin dag!

mooremiri

07.10.2010 kl.14:48

kathrinez: ehm ..... leste du i et hele tatt innlegget? =p

jaja .... "søt blogg" tilbake !
huff så trist! Det kan umulig være gøy! :(

TANJA NATASHA ▲

07.10.2010 kl.14:53

Åh huff stakkar baby :( , ååååh.

Dette gjør meg så trist , hvordan klarer du å designe en gravstein ?

Åh dere gjør meg deppa :(
trist! har aldri vært med på å finne stein før, men har mistet noen i familien, og begravelser er veldig tungt! kondolerer til tapet av den lille jenta di :/

men for å få litt glede inn i innlegget, har du en fin blogg da! :-) også liker jeg at det står høylytt! thats a goood thing! noen ganger ihvertfall ! :-)

melinda karoline kvalsund

07.10.2010 kl.14:57

ånei, stakkars! håper det går bra med deg, utrolig trist :/ men veldig fin blogg!

TANJA NATASHA ▲

07.10.2010 kl.14:57

Åh sykt :/ , den lille babyen får sove i fred nå.
ja, det er sant! men når alt kommer til alt, møtes man jo en gang igjen :-) ihvertfall slik teoriene skal ha det til. hihi

men jeg må bare spørre. kan godt hende det er litt uhøflig å spørre om, men jeg håper det går greit :-) krybbedød, hva vil det egentlig si ? med tanke på at hun ble 1 mnd liksom, så skjønte jeg det ikke helt!

kathrinez

07.10.2010 kl.15:03

ånei, unnskyld :-(

uff....... utrolig trist.

Rebekka H.

07.10.2010 kl.15:05

uff . har mistet noen nære, men når jeg var så liten at jeg husker det ikke .

har ikke designet gravstein selv ;)
så trist :(Håper du finner en fin en. Lykke til.

Blir serisøt veldig provosert at visse folk over her som skriver "søt blogg" Ganske tydelig at de ikke har lest innholdet i teksten du skrev.

elisabeth janne <3

07.10.2010 kl.15:21

Så utrolig trist da ! :( håper du finner det du leter etter. Kondolerer.
Utrolig trist at du i det hele tatt må designe gravsteinen. Kondolerer veldig. Håper du finner den steinen du blir fornøyd med.

Pearl

07.10.2010 kl.15:28

Lykke til med letingen. Skjønner at det kan være vanskelig.

Vi valgte å legge Raphael på en felles minnelund for barn, og ikke ha en grav for seg selv.

Stine DeVille

07.10.2010 kl.15:28

Dette tror jeg blir bra vennen! Lille Theodor får sin til våren han også... Det blir nok kjempebra <3

Janka Johnsen

07.10.2010 kl.15:29

ja faren min døde når jeg var 3 år gammel...

jeg vet ikke helt hva jeg skal si om gravsteinen jeg. men om jeg hadde fått velge igjen ville jeg designet den selv, pga ja personlige grunner...
sv: spam er noe drit ja :S

Da er vi 2. Fått anbefalt det meste på apoteket. men ingen hjelp:( når jeg brukte kortison ble det borte litt og kom tilbake med en gang. og er ikke så fan av å bruke kortison akkurat. Men fikk anbefalt noe som faktisk funka og gjorde at jeg ble kvitt eksemen. Har du atopisk eksem på hendene du også? Send meg gjerne mail på charlotte.vindheim@hotmail.com om du enda sliter med eksemen. Så kan jeg gi noen gode råd og fortelle om behandlingen min som har fjerna min eksem helt :)

mooremiri

07.10.2010 kl.15:35

Stine DeVille: ja jeg har tro på det =)

blir fint til lille theodor og cèline <3

mooremiri

07.10.2010 kl.15:39

elisabeth janne: tusen takk Elisabeth, ja det håper jeg og ... <3

mooremiri

07.10.2010 kl.15:40

Sandra Helen: tusen takk .. <3

jeg valgte selv å designe den egentlig.. det blir så mye mer peronlig og spesielt da synes jeg ... har sett gjennom hundrevis av gravstener, men ingen av dem ga meg noe liksom ... de var så triste å kjedlige..

Synskepeggy

07.10.2010 kl.16:57

Ja,jeg har mistet noen,en sønn,to uker før sin 25årsdag,for fem år siden,skulle ha feiret 30årsdag i nå i sommer,jeg tror jeg trygt kan si at jeg vet endel om sorg,og kjøp av gravstein,og alle de andre ting,store og små,som følger med en så fryktelig opplevelse.Jeg skriver mye om bla liv og død i min egen blogg,kan hende du finner litt trøst med å lese der.Jeg tenker på deg og alle andre i sorg.Hilsen synskepeggy.(www.synskepeggy.blogg.no)

LiNii Peachinii

07.10.2010 kl.17:07

Har gravlagt pappa, men designet ikke gravstøtta selv.

Men det er en veldig fin ting å gjøre. Har sett flere graver som har blitt spesialdesignet. Fint! :)

maria

07.10.2010 kl.17:19

:( klemt til deg!!

Lise

07.10.2010 kl.20:55

uff så trist :/ *trøsteklem*
Det er vel mer emosjonell shopping påbåde godt og vondt, siden man vil jo finne det fineste til de man er glad i men igjen..det er jo ikke så koselig å researche gravsteiner. Håper du finner den perfekte gravstein til lille jenta :)

08.10.2010 kl.22:57

huff skjønne ka du mene, og æ klare itj og forestill mæ kor vanskelig det må vær derre der og finn nå samtidig som at hjertet ska føl at det e rett også:-/ tenke masse på dæ veldig veldig ofte.. har sjett nå av det hu izzy tegne og hu e jo veldig flink så æ håpe hu får te og hjelp dæ.. e det hu som har'n Roger som sjef? :)

håpe du finn en løsning og en ordning som passe dæ og som gjør at mamma-hjertet føle den e rett te engle prinsessa di♥ hilde

May Helen

09.10.2010 kl.19:47

Stakkars!!!

*trøsteklem*

Mamma døde av kreft i 2005.

Jeg er ikke voksen men var med og bestilte gravstein,og det var ekstremt trist :(

brittmo

14.10.2010 kl.16:06

Hei. Det å velge en stein til sitt barn som man kan stå for, om man kan si det slik, er kjempeviktig. Jeg mistet sønnen min i fjor sommer, og det som var viktig for meg var å finne en stein som både beskrev han og mine følelser for han. Den enorme kjærligheten jeg føler for han gjenspeiler seg i steinen. Hvis du ønsker det, kan jeg vise deg bilde av den. Husker ikke om den ligger på bloggen min eller ikke. Jo, jeg hadde det. Fra minnesmarkeringen, ett år etter, 15. juli.

Marte-K

15.10.2010 kl.20:11

Hei.

Det er ingen lett jobb du har foran deg,med å finne stein til den lille,vakre jenta di.

Faren min døde for snart 3 år siden,og jeg var så "heldig" at jeg fant steinen hans ved ren tilfeldighet. Vi var på stølen vår,og jeg skulle bare se i den ene steinrøysa for å se om jeg fant noen jeg kunne se for meg som stein til pappa. Jeg hadde på forhånd bestemtmeg for at han skulle få en naturstein,da det var det han selv ønsket,en stein fra gården hjemme,eller fra stølen. Der,på toppen av steinrøysa,lå det en hjerteformet stein,som var perfekt! Det ble den steinen,for det var liksom så tydelig at det var den jeg skulle bruke.

Det var ingen lett jobb,jeg var knapt 18 år,og måtte finne en gravstein til pappaen min. Men jeg klarte det,ved å bite sammen tennene,og tenke at jeg ville gjøre det beste for ham. I dag står steinen på graven hans,med navn og datoer,og graveringen "Takk for alt,pappa!". Jeg kunne nok ikke valgt en annen stein,den er liksom så perfekt:)

Håper du får en stein du er fornøyd med,det er det viktigste,at du føler at den gjenspeiler kjærligheten din,til lille Celiné! Masse lykke til,og en god klem til deg! <3

SPEAK!

hits