bloglovin

svar på spørsmål - o`ye!

Amalie:

Yndlingsfarge?  - hmmm, lilla kanskje =)

Yndlingssang?  - Breakeven av The Script

Yndlingsrett?  - farmors hjemmelagde CousCous!

 


 

Anne:

Denne er kanskje litt vanskelig, men hvordan tror du livet ditt hadde vært nå om Cèline hadde levd? hvis du skulle beskrevet en dag eller noe?

-Jeg tror nok livet mitt ville vært fullkomment og perfekt. Jeg elsket den lille tiden jeg fikk som mamma, og savner hvert sekund av det. Nå ville Cèline vært nesten to år. Tiden har gått utrolig fort... Jeg hadde tatt henne med til Algerie å besøkt familien min der nede, badet i sola, og ridd ponni på stranda <3 =)


 


 

Maria:

jeg lurer på om du kan lære noen hårteknikker? jeg vil gjerne kunne å sette opp håret mitt når jeg skal på fest osv, men blir liksom ikke noe bra :p

Gjerne også legg ut sminketeknikker :D

-Det kan jeg såklart gjøre;) Nå er håret mitt ganske kort selv, men skal prøve å få laget et innlegg mens jeg er på fotoshoot å styler f.eks, å legge ut steg for steg hva som blir gjort ;) -både hår og makeup :)Mari:

Hei du! :D
Jeg husker for en stund tilbake så skrev du litt om at folk trakk seg unna deg etter lille Céline gikk bort. Jeg lurer på hvordan folk hjalp deg da du var i den situasjonen? Hva satte du pris på at folk gjorde, og hva kunne folk gjøre som hjalp deg fremover? Jeg tror ikke folk flest takler slike situasjoner bra, så du kan jo hjelpe oss i tilfelle noen trenger oss i framtiden? :D

- Hei Mari! =)

Ja det stemmer.. Det var ganske tidlig etter jeg mistet Cèline... Mange visste nok ikke helt hva de skulle gjøre eller si, og var nok redde for å gjøre det værre. Men jeg trengte virkelig mine nærmeste rundt meg. Man trenger ikke å si så mye i en slik situasjon, bare være der, for selskapets skyld. Noen var veldig dyktige i det. De kom på besøk, gjerne uavtalt, og bare var der. Andre var veldig hjelpsomme og tok av seg mye av det praktiske, som å ringe rundt til familie, venner, helsestasjon osv. Noen kom bare for å ta en røyk, eller spise middag sammen, Og det var godt.. Det er de små tingene som teller alt i alt. <3


Inger:

Hei Miriam!

håpe det går bra me dæ! vil bare si at æ titte innom bloggen din titt å ofte! finn bilda av våre felles bekjente å synes det e spennende å følg livet ditt! du jobba jo på klipperiet, å æ på nille! kanskje du huske mæ?

så vil bare si: stå på jenta! du e tøff, å det ser ut som om du har et bra liv selv omstendighetan på det som dessverre skjedd i livet ditt! :(

puss och kram nille inger

Hei ! Ja klart æ huske Nille Inger! hehe..

Utrolig godt med så fin tilbakemelding <3 Tusen takk for det ! =)

 


 

Hega Elisabeth:

hvilken skole å hvilken linje, gikk du på?

- Jeg gikk Formgiving, og Frisør på Brundalen Vgs i Trondheim

 


 

Malin:

Hei søting!

Jeg lurer på hvordan det går med gravstøtta til Celine jeg? Blir den finest i verden? Hope so <3

 

Heii <3

Ja jeg er godt igang med å designe den:) Fantastiske Izzy på Lowlife Tattoo har tegnet mange fine skisser med ideene mine, så nå skal jeg sende de inn til en stenhugger for å høre hva som lar seg gjøre :)
Hei.

Liker du jobben som stylist? Hvorfor?

Planer for livet?

God helg!

 

-Jeg eeelsker jobben som stylist! Nå er ikke det noe heltidsjobb, men jeg skulle gjerne hatt muligheten til å jobbe med det hver dag! Det er kreativt, nyskapende, og spennende! Møter nye folk hele tiden, og det beste som finnes er å få se de ferdige bildene, eller det ferdige produktet etter en shoot=) Loveit!

Har vel egentlig ingen store planer for livet lenger... Etter datteren min døde tar jeg en dag av gangen. Men jeg hadde vært verdens lykkeligste jente om jeg hadde fått et barn til, fått reist rundt, og fått jobbet med mote og styling :)

God helg til deg og=) (eller.... nå er vel helga over men ...)


Madeleine:

Hva liker du? - jeg liker musikk  ! <3

Hva er ynglingsdyret? - hund

Leo`gullet <3

Hvor mang kjærster har du hatt? - øøh.. er det kult å vite? jaja =p sett bort ifra alle småkjærester fra barndommen så har jeg hatt 6 kjærester..

favorittfarge? - fortsatt lilla=) tror jeg ..

favoritt blogg? - hm, vanskelig å velge! Det finnes jo så mange bra blogger der ute! Men jeg liker godt Fag-mag og Pearly sine blogger! To heeeeelt forskjellige blogger, but I like it ! =)


Jeeeensen:

kan du svare på video?:D - Det ble ikke svar på video denne gangen, men kanskje neste gang ;)

- hvor mange har du vært sammen med - kan ikke fatte og begripe at det er interessant:p men... les svaret over;)

-hvem er din bestevenn - Live er min beste venn <3Julie:

Trener du? Evt hva og hvor ofte??

Hva hater du mest på blogg.no ?? - jeg hater.... hmm. hater jeg noe da? .... JO! Hater SPAM! Å herregud som jeg hater spam!

SLUTT Å SPAM FOLKENS! DET ER UUUKULT !

14 kommentarer

Cosmo King

24.10.2010 kl.22:30

hey! Jeg søkte på brundalen i fjor, men sto sånn på nr 32 eller noe, så jeg gav rett og slett opp håpet. Hva synes du egentlig skal til for å være en god stylist? Jeg har ærlig talt lyst å den neste rachel zoe, og føler på en måte at det kaller på meg, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal gå frem på det. For øyeblikket er jeg bare en liten personlig shopper for noen hyggelige mennesker bare
Hei du fin blogg:)

Vil du vinne 10 kommentarer og en innlegg om bare din blogg? SÅ gå inn på min blogg svar på en lett spørsmål og vinn:)

veromodastyle

24.10.2010 kl.22:35

Fin blogg, skjekk ut http://veromodastyle.blogg.no/

annemaochjannis

24.10.2010 kl.22:35

kul blogg :)

Kommentere tilbake ? ^^

Julie

24.10.2010 kl.22:38

Re: Ja spam er noe jævla drit! Skål til den lissom ^^

sprudlejenta

24.10.2010 kl.22:39

Fint blogg du har :) Hyggelig med en kommentar tilbake ... :)

susanne

24.10.2010 kl.22:56

gode svar, og fin blogg :D

mooremiri

25.10.2010 kl.03:22

spam spam spam <3

Monica - Ignorance is bliss!

25.10.2010 kl.12:12

hahahahahaha! åsså 4 spam under her liksom! helt utrolig!;p

Neste gang blir det videoblogg!;D

mooremiri

27.10.2010 kl.02:55

I r l i n: thanks Irlin! =)

mooremiri

27.10.2010 kl.02:56

Monica: hehe ikke sant! ja dønn! å da ska du hjelp mæ:P lol

mooremiri

27.10.2010 kl.02:56

susanne: thank u miss=)

mooremiri

27.10.2010 kl.02:56

Julie: haha ja skål!

SPEAK!

hits