bloglovin

Leserspørsmål: Modell-outfit for "go-see" ?

Muffin

"Hei :) Siden du har litt peiling på modeller og sånt, så lurte jeg på om du kunne gi meg noen tips til hva man skulle ha på seg til en audition? Altså klær, sminke, hår osv ;)

Håper på svar!"

 

Hei "Muffin" !

Mange har spurt om nettopp dette i det siste, og det tyder jo bare på at flere og flere er tørste på modellbransjen her til lands! Og det liker jeg! MEN ja, kjempeflott at dere lurer på nettopp dette, for det kan make it or brake it når det gjelder å booke en jobb. Jeg regner med de flete har sett Top Model USA ..? Der snakker de ofte om hvordan man skal kle seg på en "Go-see" eller modellaudition. Det er egentlig ganske greit å ta utgangspunkt i det som blir sagt der. På en go-see vil man se modellens kropp, ansikt, hud, hår, gange og evt høre hvordan man snakker, alt etter hva modellen skal bookes til. Less is more, en designer er som regel ikke ute etter å se de mange fantastiske smykkene du har på deg, evt hvor sinnsykt kult håret ditt er stylet, eller den ildrøde lebestiften din. Alt dette er ting som tar fokuset vekk fra selve "produktet"... deg..

 

backstage shoot m/Bjørn Christiansen

backstage shoot m/eric fagerheim

Så prøv heller å style det ned, en singlett, eller annen enkel topp er fint og tights, slim fit jeans eller andre tettsittede underdeler. Det er viktig at man skal selge seg selv litt også, så skru på sjarmen;) Har man langt hår, så sett det gjerne opp i en hestehale underveis i intervjuet så ansiktstrekkene dine vises. Husk også på å ha med et par pumps, eller andre sko med hæl på, i tilfelle man blir bedt om å vise gangen sin.

Sminken bør være naturlig og ren, enkel dag-makeup rett og slett. Man kan også bli bedt om å prøve klær der og da, og da kan det være greit å ha forberedt seg på æ vise fram f.eks undertøy eller badetøy. (still gjerne nyvokset/barbert =p) Ellers er det vel bare å kjøre på! =) Spør heller for mye enn for lite, og ikke gi opp etter en audition ;)


Håper du kanskje ble litt klokere nå Muffin! =)

og masse LYKKE TIL!!


Vil du bli modell?

Meld deg inn i Facebookgruppa vår!

Drift Models

og hold deg oppdatert på model goo-sees, auditions, castings osv... ;)

7 kommentarer

STINA AS

22.11.2010 kl.16:19

Gode tips! :)

akryl

22.11.2010 kl.16:28

Gode tips! We LIKE

marlind

22.11.2010 kl.16:29

Godt svart :) tror nok ikke jeg blir modell, men syns det er kjempe gøy å se på topmodell, har sitt nesten alle sesongene :D

mooremiri

22.11.2010 kl.16:30

akryl: så bra =) håper dere får bruk for dem ;) !

mooremiri

22.11.2010 kl.16:33

marlind: ja top model er virkelig et av favorittprogrammene mine !=)

får så mye inspirasjon !! :DD

Bjørn Christiansen

23.11.2010 kl.07:56

*kremt* Mener du at Ida faila da jeg hadde satt opp opptak med henne?

mooremiri

23.11.2010 kl.16:55

Bjørn Christiansen: haha nei er du gææærn=p

ment i forhold t stylig når man skal på en go see=p ikke når man ska bli tatt bilde av:p lol

SPEAK!

hits