bloglovin

Aloe Vera Juice!

Jeg har lenge vært ForeverLiving forhandler, men aldri kommet helt igang. Og siden jeg har vært mye syk og fått lavt stoffskifte, tenkte jeg dette ville være det perfekte tidspunktet å prøve ut varene selv. Folk har store positive erfaringer med produktene, så dette vil jeg jeg også være en del av! =)Forever er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe Vera. Hovedingrediensen i  produkter  deres er 100 % stabilisert Aloe Vera Gel.

I likhet med andre grønnsaker består Aloe Vera hovedsakelig av vann, men den inneholder også en rekke viktige næringsstoffer som fungerer sammen for å bevare helsen din. Noe av det viktigste for å oppnå god helse er en mage som er i god form, siden så mye som 70 % av immunforsvaret sitter i magen.


I mange hundre år har mennesker over hele verden brukt Aloe Vera nettopp på grunn av dens gode egenskaper, mest for å pleie huden på utsiden. Men i dag er det ingen som hever øyenbrynene av en som også drikker Aloe Vera. Mage-/tarmsystemet består av samme vevstyper som huden vår, og derfor fungerer Aloe Vera også innenfra og ut.

(fra Foreverliving.se)

 

Grunnlaget for Forevers virksomhet er den økologiske, ferskpressede og stabiliserte Aloe Vera Gel. Forever var det første selskapet som fikk det prestisjefylte International Aloe Science Council Seal of Approval. Dessuten bærer Aloe Vera-drikkene fra Forever de internasjonale Kosher- og Islamic-stemplene, som et ytterligere bevis på at de er internasjonalt anerkjent. For en stund siden kunne de også legge til merket Cruelty Free.

Du kan få Aloe Vera-drikkene i tre smaksvarianter.

  • Aloe Berry Nectar, med smak av tranebær og eple
  • Aloe Bits n´ Peaches med smak av solvarm fersken og biter av ren Aloe Vera
  • Orginalen - helt naturell

Alle tre smaker best når de serveres kalde, som en god start på dagen.

 

For å bestille, kontakt meg på:  mooremiri@hotmail.com

4 kommentarer

fashionstory

21.01.2011 kl.12:30

Denne skal jeg prøve ut. Takk for tipset! Fin blogg du har.

Daniel Niazi

21.01.2011 kl.12:42

Bra tips! :D

mooremiri

21.01.2011 kl.12:50

fashionstory: ja det skal visst være helt utrolig =) bare en liten "shot" hver morgen ;)

Nina

16.07.2011 kl.15:20

Takk for godt tips! Hvor får jeg kjøpt dette? Bor på Vestlandet... :)

SPEAK!

hits