bloglovin

update ...

Jeg har vært en elendig blogger de siste dagene, og har fått kjeft fra Thomas ! So here it goes! en liten update:

 

På tirsdag feira vi bursdagen til Sara med fyll, pianobar og trivsel på byen !  Vi ble møkkings =p

På onsdag klippet jeg ny sveis på Sarah! *SEXXEH* Senere dro jeg og Thomas på dansing på RAW-Dancestudio! Sinnsykt digg klasse!! (Hip Hop Show/Video) Etter trening dro vi på Graffi å spiste verdens beste kyllingsalat <3

På Torsdag var vi ute, igjen!!! Jeg, Thomas og Stine Marie dro på en liten rundtur ! Vi starta på Down Town (stappfult med studenter!) Fortsatte på Gossip, Crash og Frakken til slutt! Stine fikk testa alkoholfrie drinker, og isvann<3 imens jeg og Thomas kvalitetssikra ølet!

Det ble selfølgelig karaoke da vi var framme på Frakken, og jeg og Thomas var meeeer enn fine i formen =p  Angels med Robbie Williams og What a Feeling fra Flashdance ble gaula av full hals! (Unnskyld Frakken!)  Stine og lillen i magen dro hjem for å sove <3  Mens jeg og Thomas fortsatte festen hjemme hos han! Vel, ført dro vi innom Burger King da... der ble jeg kalt hore i køa, og havna nesten i slosskamp!  Typisk! =D Vi hadde LiveShow-Nachpiel hos Thomas på BlogTv fram til 8 på mårran!!  .. Thomas var så dum at han blækka, så jeg gjorde det man skal når folk sovner på fest  :

FIN<3

På fredag fiksa jeg håret til Lill Tove <3 Nye fine extensions! Før jeg dro innom Stine på jentekveld og fikk vafler!! <3 Kl 23 dro jeg på jobb, Vista Bar&Club<3 GOOOOD stemning!

 

Nå er det Lørdag! - og jeg er invitert på TRE bursdager, en innflyttningsfest og en konsert! Hvordan jeg skal løse den vet jeg ikke enda, men fest blir det !!! =)

Q: Hva skal du ikveld !?

GO HELG!!

 

 

3 kommentarer

Cosmo King

05.02.2011 kl.18:50

Jeg skal slappe av og kose meg med kyllingwok, pringles og brus. Med breafast at tiffany's og desperate housewives på tv'en <3

Chasing the stars

05.02.2011 kl.19:11

haha me like!! :)

DonThomazo

05.02.2011 kl.20:35

Dette liker IKKE jeg! =P

SPEAK!

hits