bloglovin

Jaddaa...

Jeg er trøøøøøtt idag!! Merker at virkningen av stoffskiftemedisinene begynner å avta... Har noen av dere med lavt stoffskifte der ute peiling på dette ? Jeg bruker Levaxin 50 mikrogr.

Passer egentlig ekstremt dårlig å være så slapp og sliten idag da, har nettopp hatt møte med Sonya skincare makeup(!), og skal nå skyndte meg til byen for å intervjues ang blogging... Kunne tenkt meg en dæsj mere energi nå egentlig =p Meeen jeg får bare godta at jeg har en bad-hairday, mørke ringer under øynene og er trøtt i trynet akkurat nå.. hakke tiiiiid ! HADE!

 

7 kommentarer

Lykke til med møter :)
Du ser bra ut da :)

Har du lavt stoffskifte ? Hvordan fant du ut det ? Spør litt jeg siden jeg netopp har vært hos legen og tatt haugevis av prøver :O

mooremiri

09.03.2011 kl.00:37

ImOnMute. . . Until i become a: ja jeg begynte å merke at noe var galt da jeg kunne sove 20 timer i strekk, måtte sove midt på dagen, ikke hadde matlyst overhodet men gikk opp i vekt, var generelt uvel, og engstelig/urolig, hjertebank, fikk dårligere syn osv osv.. tok masse prøver, bl.a sjekket de stoffskiftet. det er verdt å sjekke det ut. ble litt bedre etter en måneds tid med medisiner. lykke til !!

mooremiri

09.03.2011 kl.00:39

MiamiMagnhild: Takk Magnhild !! =)=)
den tattoveringen du har av Cèline, hvor mye kostet den? :) Uansett, så ser jeg at du jobber som vekter. Har selv planer om å bli vekter (eller politi, er ikke sikker). Hva syns du om yrket? :)

kjempe fint bilde ! elsker håret ditt !

mooremiri

09.03.2011 kl.01:31

Cecilie: hehe takk for det !! jeg tok den på Tattoo Convention, så jeg fikk den mye billigere enn vanlig, den ville kostet 4000 ca, men jeg fikk den for 2000 ;)

Ja jeg er vekter, men jobber ikke så mye som det. Det lille jeg har jobbet synes jeg er kjempeinteressant!!! skulle gjerne jobbet mer! det er virkelig verdt det å ta kurset!! Lykke til ! :)

hega elisabeth

10.03.2011 kl.20:01

du e såå fin miriam!! :D

SPEAK!

hits