bloglovin

Frisyreforslag til Marianne!

Marianne vil ha en frisyreforandring! Hun har, ut ifra det jeg ser på bildene, mye hår! Langt, oppklippet hår med mye fall! Helt nydelig spør du meg! =D Men forandring fryder, og her er det mange muligheter! Virker som Marianne er åpen for det meste, men vil ikke bli helblond, noe jeg er helt enig i ;) Så her er noe forslag på klipp og farge og stylingprodukter!

 

- Klipp 1:  Marianne nevnte at hun helst ville beholde lengden, noe jeg skjønner godt. Den letteste og mest effektive måten å forandre frisyren på da, er å forandre på fronten, altså panneluggen! Her er en tung rett lugg (min absolutte favoritt!) som rammer inn ansiktet og gir frisyren form selv om resten av håret er veldig naturlig og luftig. Litt oppklipping og støttehår på krona gir volum og form. Jeg elsker denne frisyren! Og har hatt flere varianter av den selv:

Dette vil være en enkel frisyre for henne å style ettersom hun har mye fall og krøller i håret fra før, og den kan styles til å bli både romantisk lett og luftig, til glansfull og glamorøs! Og ettersom Marianne har hatt tung lugg før, og kledde det sinnsykt bra er det ingenting i veien for at dette blir en knall frisyre for henne =)

 

- Klipp 2:


-
er rett og slett en kortere variant av den over. Marianne nevnte at hun ville beholde lengden, men lenge hadde vurdert å klippe det skulderkort fordi hun var litt lei det lange håret. Denne varianten er litt lengre enn til skuldrene, så det er fortsatt mye lengder, og kanskje ikke fult så skummelt som å klippe det skulderkort ;)

- Fargetips: Når det gjelder farge, vil jeg foreslå en dyp sjokoladebrun minicolor. 4/77 eller 5/77 fra Wella Color Touch er en miniclor du kan få kjøpt på div salonger, og er den samme minicoloren som blir brukt i de salongene. Den er fullstendig uten amoniak, og er derfor mye mer skånsom mot håret!

 

- StylingtipsHårføner med diffuser, som gir mer fall og volum!


Curly-serien til SexyHair er genial! Tilogmed jeg med mitt kjipe glatte hår
får fram krøller og fall ved å bruke produkter fra denne serien!
Mini styler !!! Altså en liten glattetang til å glatte ut luggen med, evt ;)

 

Håper du fikk noen tips eller inspirasjon til frisyreforandring nå Marianne =D

GOD HELG !!

Én kommentar

Marianne

18.09.2011 kl.04:08

ÅÅh nå ble jeg glad!Må på forhånd beklage eventuekke skrivefeiletterson jeg netopp kom hjem fra byen men åååååh! :D Jeg ble så glad nå! Blir en tung lugg og nye,deilige hårproufukter på meg! :D Takk!

SPEAK!

hits