bloglovin

Herregud jente, hva er det du driver med!!!????.... fail 

12 kommentarer

Geriatriks

04.10.2013 kl.13:27

Tror Miley Cyrus må være kron- og prakteksemplaret på hva som skjer når mennesker blir holdt i stramme tøyler hele livet frem til de er gamle nok til å rive seg løs....kontra det å lære "as you go along*..

Cathrine

04.10.2013 kl.13:37

Det der var drøyt !!!!

Maria

04.10.2013 kl.13:51

Dama er stein hakke tullat!!!! CRAZYYYY

MarteHjerte

04.10.2013 kl.14:49

Ka i helvette???? D der hadd itj æ gjort for en kjærete engang!! Ser jo rett hjem!!

Maria

04.10.2013 kl.17:38

Seriøst.. søte flinke jenta har jo klikka fullstendig!!!

04.10.2013 kl.18:49

blitt litt for glad i rus kansje :O

hun som sa hun som forunt å sa hun var gravid å :O

yoO

04.10.2013 kl.20:27

DOOOOPPPAAA :-D

Karoline

05.10.2013 kl.13:34

Heisann!!! Helt først vil jeg baree si at dennne bloggen er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen?? ;P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger drit masse fremover!!

Helene

05.10.2013 kl.15:40

Hallo!!! Helt til å begynnne med si at dennne bloggen er til veldig veldig veldig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen?? :3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega masse fremover!!!!

Gabrielle

05.10.2013 kl.18:31

Hei!! Må bare starte meed si at dennne bloggen er til mega stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen??? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega ofte fremover!

Tone

06.10.2013 kl.09:13

Heisann!!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen good årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvitighet for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne blogen er drit bra, og du fortjene å få all ros du kan få for denne siden!! Dette er faktisk en av de beste blogene på denne siden etter min mening og nå er jeg helt sannferdig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lesa denne siden og jeg skulle av og til ønske at det var min side! Hihihi!!!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange drit slemme kommentarer fra stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som komentarlink jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er veldig gøy å delta på etter min mening, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et skolelotteri. Det var kjempe trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkurransen. Keep bloggin!

hermanogmamma

29.11.2013 kl.15:01

Hva faen! Nå begynner det å bli usmakelig.......

SPEAK!

hits